Ny podcast med Christian Lie og Sunniva Rose

Skrevet av Formue

Torsdag 3. mars lanserte vi vår nye podcast, Formuepodden, med Formues sjefstrateg Christian Lie og moderator Sunniva Rose. Fremover skal de jevnlig snakke om hva som skjer i verdensøkonomien og i finansmarkedene.

Hør første episode her: Ukraina-krisens mulige betydning for økonomien og finansmarkedene

— Formuepodden tar opp temaer som er av interesse for deg som har investert, skal investere eller som har lyst til å lære mer eller bare være oppdatert på det som skjer i verdensøkonomien og i finansmarkedene. I første episode kan du høre om hvordan Ukraina-konflikten kan påvirke økonomien og finansmarkedene, sier Christian Lie.

— Godt å endelig komme i gang

Podcasten vil også ta opp hvordan vi mennesker oppfører oss når vi investerer, hvordan man kan bygge porteføljer og hvilke fallgruver man kan risikere å falle i, spesielt når det er turbulente tider.

— Det er godt å endelig komme i gang med podcast hos Formue, og jeg håper dette kan bli en kanal som kunder og andre interesserte synes det er verdt å bruke tiden på, sier Lie.

For å dra ned det kompliserte finansspråket har Christian Lie fått kjernefysiker, forfatter og forskningsformidler Sunniva Rose med på laget. Med bakgrunn fra et annet fagområde, ser hun frem til å diskutere løst og fast om hva som påvirker markedene.

Sunniva Rose Formuespodden

Sunniva Rose (foto).

— Jeg gleder meg stort over å få være med i Formuepodden. Jeg håper å kunne bidra til at til dels kompliserte sammenhenger rundt økonomi, finansmarkeder og investeringer kan gjøres forståelig og ikke minst interessant, sier Rose.

Lytt til episoden her!

Kontakt oss