Formuesforvaltning nr. 1 i det norske wealth management-markedet

Nyheter / Formuesforvaltning
2017-11-08
TNS Prospera Private Banking Norway Formuesforvaltning nr 1

Analyseselskapet TNS Prospera gjennomfører årlig en analyse av tilfredsheten blant kunder i det norske wealth management- og private banking-markedet. TNS Prospera har spurt 500 personer med mer enn MNOK 5 i finansiell formue i Norge. I analysen for 2017 går Formuesforvaltning til topps, slik de også gjorde i 2016.

– Dette er vi stolte av. Vi er opptatt av å være på kundens side, derfor er det ekstra tilfredsstillende å se at våre kunder verdsetter Formuesforvaltning på en måte som tar oss til nummer en i denne rangeringen, sier Formuesforvaltnings administrerende direktør Øystein Bø.

På kundens side

– Helt siden etableringen av Formuesforvaltning i år 2000 har selskapets virksomhet hatt som ledestjerne å ivareta kundens interesser og utvikle løsninger til kundens beste. Et viktig fundament for å kunne innfri dette løftet har vært uavhengighet. Begrepet benyttes av mange og har mange dimensjoner. I Formuesforvaltning har uavhengighet preget hvordan forretningsmodellen har blitt utviklet. Vi har alltid fokusert på å utvikle selskapet i tråd med våre kunders behov, og selvfølgelig i tråd med både nye og eksisterende lovkrav, forteller han.

– All rådgivning handler om å forstå kundens målsettinger og behov. Det å ta utgangspunkt i kundens beste uten sidehensyn eller egne agendaer. I Formuesforvaltning er det å være på kundens side et mantra. Vi vet at dette gir de beste resultatene for våre kunder i det lange løp, og det er gledelig å se at kundene vedsetter dette, sier Bø.

TNS Prospera Private Banking Norway Formuesforvaltning nr 1

Her kan du også lese om fjorårets resultater.

[av_button label=’Bli kontaktet av Formuesforvaltning’ link=’https://formue.no/om-oss/kontaktskjema/’ link_target=’https://formue.no/om-oss/kontaktskjema/’ size=’large’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=» av_uid=’av-rx8tmt’]

image

Trygghet

Hvordan kan du skape trygghet i dag og i fremtiden? Hva med barna? Hva om det skjer en ulykke?

Les mer
image

Bevare og utvikle

Hvor mye bør du investere? Hvordan investerer du for fremtiden? Hvordan får du god kvalitet på investeringene?

Les mer
image

Skape

Hva må du sette av for gründervirksomhet? Hvordan kan du frigjøre mer tid? Eller utgjøre en forskjell?

Les mer

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.