Konsesjon og selskapsstruktur

På denne siden finner du informasjon om våre konsesjoner, styret og strukturen i konsernet Formuesforvaltning. Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe ut over dette.

Konsesjon

Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS er et verdipapirforetak med konsesjon fra Finanstilsynet til å yte investeringstjenester:

  • Mottak og formidling av ordre
  • Utførelse av ordre
  • Aktiv forvaltning
  • Investeringsrådgivning
  • Fulltegningsgaranti for finansielle instrumenter eller plassering av finansielle instrumenter med fulltegningsgaranti

Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS har tillatelse som forvalter (nominee) i norske eierregistre.

Selskapsstruktur

Formuesforvaltning Aktiv Forvaltning AS – 100 %
Formuesforvaltning Forretningsførsel AS – 100 %
Formuesforvaltning Private Equity AS – 100 %
Burenstam & Partners AB – 85 %
Griff Kapital AS – 100 %
Kron AS – 19,9 %
Formue Ltd – 100 %

Styret i Formuesforvaltning AS

Ole Jacob SundeStyreleder

MBA, siviløkonom, utdannet fra Université de Fribourg (Sveits) og Kellogg School of Management, Northwestern University (USA). Etablerte Formuesforvaltning AS i 2000 og er i dag hovedaksjonær og arbeidende styreleder i selskapet. Grunnla Industrifinans Forvaltning ASA i 1983 og var daglig leder og største eier i dette selskapet til juni 2000. Tidligere konsulent i McKinsey & Co. Diverse styreverv, blant annet styreleder i Schibsted ASA og stiftelsen TiniuS og medlem i Prinsesse Märtha Louises Fond.

Petter NesleinStyremedlem

MBA, siviløkonom, utdannet fra Université de Fribourg (Sveits) og Columbia University (New York). Styremedlem i Formuesforvaltning AS siden 2003. Daglig leder og hovedaksjonær i eiendomsselskapet Pecunia AS siden 1985. Administrerende direktør i Nevi Invest AS fra 1983 til 1985 og tidligere konsulent i The Boston Consulting Group. Diverse styreverv i flere privateide investeringsselskaper.

Harald Mowinckel TroyeStyremedlem

MBA og BBA fra University of Southern California og University of Wisconsin. Han har vært medlem av styret i Formuesforvaltning AS siden 2006. Han er for tiden Managing Partner i Private Equity- selskapet Borea Opportunity II AS. Troye har 29 års erfaring fra internasjonal og norsk økonomi og kapitalforvaltning. Tidligere var han finansdirektør i Vesta og han har hatt ledende stillinger i kapitalforvaltningsorganisasjoner som DnB og Skandia.

Alexander HeibergStyremedlem

Cand.jur. fra Universitetet i Oslo med spesialisering innenfor selskapsrett. Advokat i flere ulike virksomheter, med hovedvekt på forretningsjuridisk rådgivning. Leder av Formuesforvaltnings juridiske og forretningsmessige tjenester siden 2012. Leder av Formuesforvaltning Family Office fra 2016.

Liv Elise Saue TøftumStyremedlem

MS, sivilingeniør, i Industriell Økonomi fra NTNU i Trondheim og Universität Leipzig. Nåværende direktør for analyse og personaliserte kundelivsløp i Telenor Norge, tidligere direktør for konsernstrategi. Konsulent i Boston Consulting Group fra 2005 til 2016. Styremedlem i Formuesforvaltning AS siden 2018.

Styret i Formuesforvaltning
Aktiv Forvaltning AS

Øystein Bø Formuesforvaltning

Øystein Bø Styreleder

Trond Olav Eek Styremedlem

Erik Gudbrandsen Styremedlem

Finn Ivar Marum Styremedlem

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.