Det handler om verdier

Vi jobber for å gi kundene våre et rikere liv. Å sørge for at det som er verdifullt i dag også kommer fremtidige generasjoner til gode, er en hjørnestein i vår uavhengige rådgivning.

icon

For å sikre at våre kunder trår rett i overgangen til et mer bærekraftig samfunn, samler vi nå ledende kompetanse i et nytt Nordic Sustainable Ownership Center. Her kobler vi sammen bransjeledere innenfor eierskap, entreprenørskap og bærekraft. Har du kompetansen og driven som kreves for å drive vår tids store utfordring framover? Da er det plass til deg i vårt team.

Ledige stillinger

Senior Sustainability Advisor

Forandring krever visjon. Vi ser etter et fyrtårn med bærende stemme, som tydelig kan se og formidle hele bildet når det kommer til omstillingsspørsmål, og som kan både sette dagsorden og løfte vår bærekraftsrådgivning.

Les mer

Sustainability Advisor

Når omstillingen er stor, er gode råd dyre. Vi ser etter en solid og målrettet rådgiver som evner å se hele bildet, som setter fingeren på de langsiktige løsningene, og som vil være med å løfte vårt bærekraftsarbeid – både internt og for våre kunder.

Les mer

Nysgjerrig på hvordan vi arbeider med bærekraft?

Kontakt oss