Så hyggelig at du ønsker å få tilsendt vår email-guide!

Fyll inn kontaktinformasjon her, så får du den tilsendt på mail.


Input the campaign name that submitters should be added to.

Used by marketing cloud and FormAssembly to map user detailsimage

Nysgjerrig på private equity?

Interessen for alternative investeringer har økt de siste årene. Spesielt stor er interessen for private equity, som er investeringer i selskaper utenfor børs gjennom såkalte private equity-fond. Formue gir sine kunder mulighet til å investere i private equity, men også private credit, hedgefond og eiendom.

Les mer i vår nyeste private equity-rapport
image

Har du tilpasset din investeringsstrategi?

41 % har ikke en investeringsstrategi som er tilpasset sine mål, risikotoleranse og kapitalbehov. Ved å ta vår quiz får du en oversikt over områder du har god kontroll på og de du bør vurdere å se nærmere på.

Ta quizen her
image

Formueappen

Vi gjør det enkelt for våre kunder å være oppdatert gjennom Formueappen og du kan teste den helt gratis! Du logger inn med din bank-id og får tilgang til en demoversjon. Her kan du teste og navigere deg rundt som du ønsker.

Test og les mer om appen her

Slik blir du kunde hos oss - en prosess i tre steg

Første møte

Før vårt første møte kan du bli kjent med oss via nettsiden vår. Her kan du lese mer om oss, her ser du hvor vi har kontorer og her kan du lese noen vanlige spørsmål med svar. Før vi møtes er det fint om du tar vår quiz som fungerer som et kartleggingsverktøy. Det finnes ingen riktige eller gale svar - det gir oss en fin introduksjon til din økonomiske situasjon og hvilke behov og muligheter som finnes. Vi anbefaler også at du laster ned vår app. I første omgang får du tilgang til en demoversjon slik at du kan bli kjent med hvordan vi for eksempel rapporterer på porteføljen, hvordan en formuesplan kan se ut og hvordan vi følger opp oppgaver, mål og prioriteringer. Her kan du lese mer om vår prisvinnende app.


I vårt første møte er målsettingen å bli kjent med deg og din familie. Du møter våre lokale rådgivere som ved hjelp av vårt unike rammeverk kartlegger din økonomiske situasjon og hva som er viktig for deg i dag og fremover. Kartleggingen gir rådgiverne innsikt i hvordan Formue kan hjelpe deg på beste måte. Det innledende møtet er helt uforpliktende, der målsettingen er at du skal finne ut om vi er rett partner for deg.


Veien videre

Veien videre etter vårt første møte er at våre jurister og skatteeksperter går gjennom de skattemessige og juridiske aspektene som angår deg og din familie. De ser på din nåværende skattesituasjon og juridiske struktur for å identifisere muligheter og utfordringer, og kommer med anbefalte tiltak og strategier for din spesifikke situasjon.


I tillegg til et dedikert rådgiverteam har du tilgang til våre eksperttjenester. I mange av våre kundeprosesser er det behov for å koble på våre spesialister. De har ekspertise innen bærekraft, familierett, skatterett, regnskap, generasjonsskifter samt eierforhold, pensjon og kunst. Vi har også rådgivere som er spesialisert på institusjoner og stiftelser.


For å kunne lage en skreddersydd investeringsplan, er det viktig at vi forstår din risikoprofil og preferanser. Dette inkluderer for eksempel bærekraftspreferanser, tidshorisont for investeringene og hvordan du ønsker å plassere kapitalen. Gjennom digitale verktøy og samtaler kartlegges disse faktorene. Vi har lang erfaring med å bygge solide investeringsporteføljer og i samråd med deg utarbeider vi en foreslått porteføljestruktur som vi tror vil passe deg.


Velkommen som kunde

Etter at vi har fått innsikt i din økonomiske situasjon, preferanser og risikoprofil lager vi en formuesplan med en investeringstrategi som er skreddersydd for deg. I formuesplanen tar vi hensyn til dine fremtidige ønsker og mål, samtidig som vi tar med viktige faktorer fra deres økonomiske situasjon. Planen er alltid tilgjengelig i Formueappen og på kundenettet. Der kan du også følge utviklingen i porteføljen og få tilgang til informasjon når du har behov.


Når kunderelasjonen er etablert, implementeres investeringene og vi kommer med forslag til tiltak for det kommende oppfølgingsmøtet. Foreslåtte tiltak er tilgjengelig for deg i Formue-appen og på kundenettet. Vi sørger for å holde deg informert og oppdatert og du har også tilgang til alle relevante dokumenter som genereres i løpet av prosessen. Formue-appen er en praktisk og oversiktlig plattform der du kan følge tiltak og dokumenter knyttet til deres investeringer.


Kontakt oss