Våre tjenester

Vi har egne eksperter på alle områdene som angår ditt finansielle liv. Her møter du våre spesialister og får innblikk i hva de kan hjelpe deg med.

Rådgivning og investeringer tilpasset dine behov

Vi gir deg og familien trygghet rundt forvaltningen av din kapital og dine øvrige verdier. Våre eksperter hjelper deg med alle aspekter rundt ditt finansielle liv. Så kan du forsette å gjøre det du er god på.

Personlig og uavhengig helhetlig rådgivning fra et dedikert rådgiverteam som kjenner deg godt

Egne eksperter innenfor jus, skatt, pensjon, arv, generasjonsskifte, regnskapsførsel og kunst

En bredt investert investeringsportefølje med renter, aksjer og alternative investeringer som eiendom og private equity

Prisbelønte digitale tjenester med rapportering, ekspertuttalelser, dypdykk i porteføljen m.m

Dette gir vi rådgivning rundt

Investeringsrådgivning

Vårt team med høyt kvalifiserte investeringsspesialister sørger for at du får en skreddersydd portefølje med en risiko som samsvarer med planen som er lagt. Som et uavhengig selskap velger vi fond fra noen av de ledende forvaltningsmiljøene i verden, og kan vise til historisk god avkastning på vår kapitalforvaltning.

Formue advokater Karianne Listerud Lund

Skatt og jus

Våre advokater sørger for at din formue er skattemessig riktig organisert og at du har planlagt for livskriser som sykdom, skilsmisse eller dødsfall. Slike hendelser kan være vel så ødeleggende for formuer som markedssvingninger. Alle nye kunder får en skattemessig og juridisk gjennomgang for å gi bedre kontroll over dette.​

Bærekraft

Som bedriftseier har du stor påvirkningskraft over hvilket fotavtrykk din bedrift har. Våre bærekraftrådgivere kan veilede deg mot nullutslipp, og bistår med alt fra å imøtekomme rapporteringskrav til hvordan bedriften kan bruke bærekraft som konkurransefortrinn. På investeringer er vår hovedtilnærming å påvirke selskaper til å gjennomføre endringer fremfor å ekskludere.

Pensjonsrådgivning

Fleksibelt uttak og økt ansvar for egen pensjon innebærer nye valgmuligheter og økt handlingsrom. Våre uavhengige rådgivere har tverrfaglige kompetanse som hjelper kundene med å ta riktige, viktige valg. Vi bistår også med pensjonsrådgivning relatert til virksomheten man driver og/eller har eierinteresser i.

Formue Accounting er regnskapsførere spesialister på investeringsselskap

Regnskapstjenester

Med spisskompetanse på håndtering av regnskap for investeringsselskaper, er våre regnskapsførere alltid oppdatert på skatte- og regnskapsregler. Vi hjelper deg med å utarbeide viktige dokumenter og avtaler, sørger for at frister overholdes og at alle dokumenter samles på ett sted. Dette gir deg en enklere hverdag.​

Kunst

Vi ønsker å skape trygghet for våre kunder i møte med kunstmarkedet, og tilbyr kunstrådgivning tilpasset dine behov og interesser. Våre eksklusive arrangementer og skiftende utstillinger gir deg mulighet til å møte både aktuelle kunstnere, sentrale aktører og andre kunstinteresserte. I vårt nyhetsbrev får du løpende utstillingsanbefalinger og oppdateringer fra markedet.

Family Office tilbud

Formue har et eget team som har spesialisert seg på å bistå familier med større verdier og komplekse problemstillinger. Med lang erfaring og tverrfaglig kompetanse er Family Office en langsiktig samarbeidspartner for familien.

Les mer her
formue

Stiftelser og legater

Vi hjelper dere med å oppnå stiftelsens eller legatets formål. Vår rådgivning inneholder kapitalforvaltning, rapportering og forretningsførsel, juridiske tjenester og støtte til styre- og utdelingsarbeidet. Som kunde hos oss vil dere føle dere ivaretatt av en langsiktig partner, og dere kan bruke tiden på å arbeide for organisasjonens formål.

Les mer her
formue

Finn ut om vi er rett samarbeidspartner for deg!

Ved å klikke deg gjennom spørsmålene nedenfor vil du få et bedre inntrykk av hvordan vi kan hjelpe deg. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat etter skjemaet er sendt inn.


Spørsmål 1 av 8.

Spørsmål 2 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 3 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 4 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 5 av 8.

Spørsmål 6 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 7 av 8.

Spørsmål 8 av 8.
Takk for dine svar! Ved å sende inn skjemaet kommer en av våre medarbeidere til å kontakte deg innen kort tid for en videre samtale.


Kontakt oss