Årsmeldinger

Et rikere liv er mer enn god avkastning på kapitalen. Livet blir også rikere om du føler deg trygg, om du frigjør tid eller øker din kunnskap og innsikt. Her oppsummerer vi hvordan vi, gjennom langsiktig og fullstendig uavhengig rådgivning, har bidratt til å bevare og utvikle våre kunders formuer – og til et rikere liv – i årene som har gått.

Bred verdiskapning

I år feirer Formuesforvaltning 20 år. Vi gikk inn i jubileumsåret med et av de beste avkastningsårene noensinne for våre kunder i ryggen. Takket være et meget godt globalt aksjemarked endte samlet kundeavkastning i 2019 på 8,7 milliarder, og den gjennomsnittlige porteføljen var opp 12 prosent. Utviklingen i første kvartal 2020 er preget av et kraftig fall i finansmarkedet, som følge av korona­ viruset. Vi ser at investeringsmodellen fungerer godt både i oppgangsperioder og når store uventede børsfall inntreffer.

Årsmelding 2019

image

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet gir du ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og annen relevant informasjon fra oss. Du kan når som helst avregistrere deg fra våre utsendelser. Slik håndterer vi personlige opplysninger i Formuesforvaltning
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.