Slik hjelper vi deg

Vår jobb som rådgiver handler om å hjelpe kundene med å nå de målene hver og en har for sin formue. Sammen legger vi en formuesplan som gjør at det skapes verdier utover ren avkastning.

Hvor god kontroll har du på formuen din?

Første steget mot å legge en god formuesplan er å kartlegge områder du bør ta tak i. Vi starter alltid vår rådgivning med å bli kjent med deg og dagens situasjon. Ved at du tar vår test får vi en oversikt over dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre helhetlig kontroll. Har du kontroll på alt som bør med i en god formuesplan?

image

Vår rådgivning

Å håndtere en stor formue er en krevende jobb med mange fallgruver. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å kartlegge din situasjon i følgende tre deler – Trygghet, Bevare & utvikle og  Skape – der målet er å finne den rette balansen.

Din personlige formuesplan

Når din situasjon og dine mål med formuen er kartlagt, begynner formuesplanen å ta form. Ved hjelp av vårt helhetlige tjenestespekter bidrar vi med ekspertrådgivning innenfor skatt, jus, arv og generasjonsskiftet samt pensjon ved behov. Formuesplanen inkluderer en skreddersydd investeringsplan som bygger på dine preferanser og hva du ønsker å oppnå med formuen. Finansiell planlegging slutter ikke når den første planen er lagt. Med vår digitale formuesplan har du og rådgiveren et løpende verktøy som dere kan styre etter og enkelt ta frem ved behov.

image

Rapportering og oppfølging

Gjennom Formueappen og kundeportalen har du alltid tilgang til din investeringsportefølje og din formuesplan. Der kan du følge med på hvor bærekraftig dine investeringer er, samt hvilke sektorer og hvor i verden din kapital er plassert. Våre rådgivere er en løpende samtalepartner for alle de tanker og spørsmål som kan dukke opp underveis rundt temaer som er berørt i formuesplanen. Minst en gang i året går du og din rådgiver igjennom planen som er lagt for sikre at den fortsatt er i tråd med dine ønsker.

image
Få full kontroll på din formue - ta vår test!