Formue Advokater

Spesialister på juridiske spørsmål knyttet til arv, skatt, generasjonsskifter og selskapsstrukturer

Dette er våre spesialområder:

Juridisk rådgivning rundt skatt og hjelp med utarbeidelse og innlevering av skattemelding

Juridisk rådgivning rundt skatteeffektiv organisering av dine selskaper

Juridisk rådgivning rundt generasjonsskifter, ektepakt, testament og fremtidsfullmakt

Rådgivning til stiftelser og foreninger

Skatterådgivning

Skal du investere via en aksjesparekonto eller i et investeringsselskap? Bør fritidseiendommen eies av et selskap eller på privat hånd? Det er mange problemstillinger som dukker opp og mange skatteregler er svært kompliserte. Som eksperter på skatterådgivning gir vi deg trygghet for at du er skattemessig riktig organisert og hjelper deg med din skattemelding.

Les mer om vår skatterådgivning her
formue

Juridisk rådgivning rundt arv og generasjonsskifte

Har du lagt en god plan for hvordan du skal overføre dine verdier til neste generasjon? Våre eksperter har lang erfaring på juridisk rådgivning rundt arv og generasjonsskifter og bistår med blant annet testament, fremtidsfullmakt og ektepakt. Vi sørger for at du kommer i gang og at det blir en god prosess for alle involverte parter.

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg
formue

Møt noen av våre advokater

Tonje Johnsrud

Tonje C. Johnsrud har vært daglig leder for Formue Advokater siden 2016. Hun bistår kunder med familie- og arverettslige spørsmål, utarbeidelse av skattemeldinger, skatteplanlegging og andre juridiske problemstillinger. Tonje har lang erfaring innen skatterett og familie- og arverett. Hun har holdt mange kurs, og blant annet vært medforfatter i boken «Slik sparer du skatt».

karianne listerud lund er jurist og advokat for Formue

Karianne Listerud Lund

Karianne Listerud Lund er Formue ekspert innen familie- og arverett. Listerud Lund har 20 års erfaring som jurist og advokat og har spisskompetanse innenfor arv og generasjonsskifter. Hun har bred erfaring som foredragsholder og jobbet i ti år for Huseierne. Karianne har jobbet som Førstekonsulent Asker og Bærum tingrett, som Namsfullmektig hos Namsfogden og som advokat hos advokatfirmaet Legalis AS.

rune tideman rylandsholm advokat i Formue

Rune Tideman Rydlandsholm

Rune Tideman Rydlandsholm er advokat med spesialistområdene skatt, arv og familierett. Han har tidligere jobbet for Kemneren i Asker samt i Oslo ligningskontor. Rune har også ni års erfaring fra Norges Bondelag, og god kunnskap på juridiske spørmål knyttet til landbruk.

Aktuelle artikler

Holdingsselskap kan lønne seg og spare skatt

Å danne holdingstruktur uten beskatning

Det er mange fordeler ved å opprette et holdingselskap, et selskap som eier andre selskaper. Formålet kan være å investere i andre selskaper, salg av virksomhet eller å redusere risiko. Her forklarer vi hvordan du kan oppnå skattefordeler med holdingstruktur.

investeringsselskap

Fem tips til deg som eier investeringsselskap

Eier du et investeringsselskap kan du trolig en hel del om hvordan du håndterer de skattemessige problemstillingene. Men du har kanskje ikke kontroll på alt? Her gir vi fem tips til deg som eier investeringsselskap.

vellykket generasjonsskifte handler om en god plan og prosess

Spesialistens tre tips for et vellykket generasjonsskifte

Kun 48 prosent har en klar plan for hvordan verdiene skal overføres til neste generasjon. Hvorfor er det nødvendig å legge en plan og hva er viktig å huske på? Her deler Helena von der Esch, Senior Family Advisor hos Formue, tre av sine fremste råd til et vellykket generasjonsskifte.

Kontakt oss