Om oss

Vår tilnærming starter med å forstå din situasjon, mål og verdier. Slik får vi innsikten som gir et rammeverk og en retning i arbeidet for vår helhetlige leveranse.

2000

etablert

92mrd

kapital under forvaltning

300

ansatte

20

kontorer

Slik jobber vi

For lenge har finansnæringen presentert produktene sine som løsningen på kundeutfordringer, pakket inn i lange linjer med teknisk språk og unntak med fintrykk. Alt basert på antagelsen om at kundene ønsker å bruke pengene sine for å få mer avkastning, så de har så mye som mulig når de dør. I de fleste tilfeller har kundene våre tilstrekkelige ressurser til å takle fremtiden.

Jobben vår er å gjøre livet bedre for våre kunder, her og nå. Du trenger ikke bruke tiden din til å fordype seg i investeringsverden og ofre ting i dag for bedre avkastning i morgen. I stedet kan du definere hva som virkelig er viktig og distribuere tid og kapital i tråd med det. På denne måten blir kapital et middel, og ikke et mål.

Vi  legger til rette for administrasjon med effektive tjenester og verktøy som gir deg full kontroll. Vi gir uavhengige råd som utgjør en reell forskjell i det økonomiske livet. Vi kombinerer menneskelig dialog og kunnskap med digital hastighet og tilgjengelighet. Din rådgiver er alltid bare en samtale eller et møte unna, samtidig som vårt digitale verktøy gir deg trygghet, holder oversikt over avkastning og frigjør tid til de viktige tingene i livet. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av din formue.

image

Bærekraft i Formuesforvaltning

Vår visjon er å gi våre kunder et rikere liv

I den visjonen ligger det et ansvar for å bevare og utvikle verdier for våre kunder, men også for samfunnet for øvrig.
Vårt oppdrag går utover det å kun skape avkastning på kapitalen som er betrodd oss. Først når vi skaper verdier for våre kunder, ansatte og eiere på en måte som ikke forringer samfunnet vi lever i og mulighetene for fremtidige generasjoner har vi oppfylt vår visjon fullt ut.

Les mer

image

Sånn tar vi oss betalt

Kunden er vår oppdragsgiver – honorar mottas kun fra kunden. Som uavhengig rådgiver mottar vi ingen betaling fra tredjeparter, og alle rabatter vi oppnår hos produktleverandører gis uavkortet tilbake til kunden.

  • Det betales honorarer til de produktleverandører kunden velger som er avhengig av portefølje- og produktsammensetning
  • For alle momspliktige tjenester er de oppgitte prisene inkludert moms
  • Det påløper ingen ytterligere gebyrer til eksterne parter
image

Årlig honorar for helhetlig rådgivning og forvaltning

Vårt honorar er en funksjon av tjenesteomfang og størrelsen på beløp til forvaltning og rapportering. Familier med flere kundeforhold innad i husstanden vil bli sett under ett og betale samme honorarsats. Rapportering av eksterne beholdninger belastes 0,15 % – 0,35 % avhengig av beløp til forvaltning og rapportering. Det betales honorar for delvis inndekning av finansskatt på 0,015 % av kapital investert gjennom Formuesforvaltning.

Rådgivningshonorar Formuesplan

Rådgivningen omfatter en prosess med kunden som fører frem til en Formuesplan, samt en omfattende skattemessig og juridisk gjennomgang av våre advokater. For dette belastes det et rådgivningshonorar på NOK 50 000.

Årgangsprogram Eiendom og Private Equity

Struktureringshonorar tilkommer for kunder som ønsker å investere i Eiendom og Private Equity som del av en helhetlig portefølje. Avhengig av beløp til forvaltning og rapportering, belastes 1 % – 3 % av kommittert beløp på investeringstidspunktet.

Kapital Forvaltningshonorar Depothonorar
5-10m 1,25 % 0,15 %
10-50m 1,00 % 0,12 %
50-100m 0,80 % 0,10 %
100-200m 0,70 % 0,08 %
200-300m 0,65 % 0,06 %
300m+ Etter avtale

 

Karriere

I Formuesforvaltning er vi opptatt av kompetanse og personer som kan bidra til å videreutvikle selskapet. Kanskje Formuesforvaltning er noe for deg?

 

Våre ledige stillinger:

Du kan også benytte knappen under for å sende inn en åpen søknad.
Send åpen søknad

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.