Innsikt

Innsikt er bloggen vår. Her kan du gjøre et dypdykk i bransjekunnskap. Vi deler våre tanker og tips med deg. Gjennom bloggen kan du lære mer om alt som rører seg bak helhetlig formuesforvaltning.​

Bevare & Utvikle / Marked
2021-06-17

Revolution Race børsnoteres: – Reisen har vært helt fantastisk

Pernilla og Niclas Nyrensten har sammen tatt selskapet Revolution Race fra faren til Pernillas garasje til hovedbørsen i Sverige på kun åtte år. 16. juni ble Pernilla den første kvinnelige gründeren til å ta sitt eget selskap på Stockholm-børsen. Kunder av Formuesforvaltning har indirekte eierskap i selskapet gjennom private equity-selskapet Altor.

Les mer
Avtakende industriproduksjon svekker kronen​ ​
Bevare & Utvikle / Marked
2021-06-14

Avtagende industriproduksjon svekker kronen​ ​

Valutaer til land som avhenger av industriell råvareeksport, såkalte råvarevalutaer, er mer sensitive for utviklingen i den globale industriproduksjonen. 

Les mer
Industriproduksjonens utvikling vil påvirke aksjemarkedet
Bevare & Utvikle / Marked
2021-06-10

Industriproduksjonens påvirkning på aksjemarkedet

Det har vært en lang periode med høy vekst i global industriproduksjon. Utviklingen videre vil kunne ha en stor påvirkning på aksjer innenfor ulike sektorer.  

Les mer
Frode Øverli har bygget en solid formue på Pondus
Bevare & Utvikle
2021-06-09

-Jeg har mange nye prosjekter i skuffen

Frode Øverli har bygget en solid formue på Pondus – den mest solgte norske tegneserien noensinne.  Selv etter nesten 5.900 Pondusstriper har Øverli ingen planer om å sette strek – men han vil frigjøre tid til å skape noe nytt.

Les mer
Nyheter
2021-06-08

Formuesforvaltning mottar internasjonal pris for digital innovasjon

Formuesforvaltnings digitale løsninger høster internasjonal anerkjennelse. I konkurranse med noen av verdens ledende aktører innenfor Wealth Management har Formuesforvaltning mottatt pris for årets beste digitale initiativ.

Les mer
Råvareprisene har steget i takt med samfunnsaktiviteten
Bevare & Utvikle / Marked
2021-06-01

Råvareprisene har steget i takt med økt samfunnsaktivitet

Råvareprisene har steget kraftig det siste året som følge av at samfunnsaktiviteten har økt. Dette har ført til at flere råvarer har nådd rekordhøye priser. ​

Les mer
Henrik ibsens gate Formuesforvaltning
Nyheter
2021-05-28

Formuesforvaltning blant Norges 50 mest attraktive arbeidsgivere innen Business

Formuesforvaltning rangert blant topp 50 i Universums kåring av Norges mest attraktive arbeidsgivere i kategorien Business. Dette er veldig gode tall, og helt i tråd med vår strategi, sier Merete Borg Larsen. Head of People & Processes i Formuesforvaltning.

Les mer
Mot rekordhøyt antall børsnoteringer i USA
Bevare & Utvikle / Investering
2021-05-27

Mot rekordhøyt antall børsnoteringer i USA

Høy aktivitet i markedet har gjort det mer lukrativt for private equity fond å børsnotere porteføljeselskapene fremfor å selge dem utenfor børs. Det har ført til rekordmange børsnoteringer av pe-eide selskaper. Våre kunder har tatt del i flere av disse børsnoteringene gjennom våre porteføljeforvaltere.  

Les mer
High yield investeringer - «junk» or «jewel»?
Bevare & Utvikle / Marked
2021-05-26

High yield investeringer – «junk» or «jewel»?

Investorer i stats- og selskapsgjeld med god kredittkvalitet (investment grade IG) har så langt i 2021 opplevd negativ avkastning. Et lysglimt har derimot vært gjeld utstedt av de mest risikoutsatte selskapene med den dårligste kredittkvaliteten, såkalt high yield (HY). Disse investeringene har gitt god positiv avkastning til investorer hittil i år.

Les mer
Bevare & Utvikle / Marked
2021-05-20

Hedgefond som en beskytter mot markedsfall

Hedgefond søker avkastning som ikke svinger i takt med tradisjonelle aktivaklasser som globale aksjer og renter. Dette har vist seg å gi en bedre risikojustert avkastning og beskyttelse ved store markedsfall. 

Les mer
Har pandemien endret kontorene for alltid?
Bevare & Utvikle / Investering
2021-05-12

Digitaliseringens påvirkning på kontormarkedet

Hjemmekontor har blitt den nye hverdagen for svært mange under covid-19 og mange ønsker å jobbe mer hjemmefra etter at pandemien er over. Vil dette føre til et redusert arealbehov for kontorer? Bjarne Brynning, leder for realinvesteringer og eiendom i Formuesforvaltning, tror på god etterspørsel etter kontorarealer også etter pandemien. 

Les mer

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.