Kunst i FormueKunstopplevelser og individuell rådgivning

Vårt kunsttilbud skal inspirere og gi våre kunder innsikt i kunstscenen. Vi ønsker å skape trygghet for våre kunder i møte med kunstmarkedet, og tilbyr kunstrådgivning tilpasset dine behov og interesser.

Våre eksklusive arrangementer og skiftende utstillinger gir deg mulighet til å møte både aktuelle kunstnere, sentrale aktører og andre kunstinteresserte. I tillegg får du gjennom vårt nyhetsbrev løpende utstillingsanbefalinger og oppdateringer fra markedet.

Fyll inn vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Kontakt oss

Våre kunstrådgivere har bred erfaring innen norsk og internasjonal kunst. De bistår deg gjerne enten om du skal kjøpe ditt første kunstverk eller er en erfaren samler.

Kunstrådgivning

Det å samle kunst er en berikende prosess som kan være til glede for generasjoner. Enten du er en erfaren samler eller har en gryende interesse for kunst tilbyr vi kunstrådgivning tilpasset dine behov. Våre kunstrådgivere har lang erfaring og kan veilede deg gjennom kunstmarkedet. Vi er en uavhengig rådgiver og samtalepartner som ivaretar dine interesser.

Våre tjenester:
• Konsultasjon ved kjøp og salg av kunst
• Utsmykningsoppdrag for privatpersoner og bedrifter
• Innkjøpsoppdrag av enkeltverk
• Bistand ved kjøp og salg på auksjon
• Verdivurderinger for forsikring, salg, og arveoppgjør
• Bistand med transport, forsikring, lagring, innramming, restaurering mm.
• VIP tilgang til utvalgte internasjonale kunstmesser

Geir D. Hauge
Geir.dagfinn.hauge@formue.no
+47 99288255

Katinka Traaseth
Katinka.traaseth@formue.no
+47 97580078

formue
formue

Arrangementer og kunstoppdatering

Vi tilbyr kunstarrangementer og webinarer med et formål om å inspirere, utdanne og gi et innblikk i hva som rører seg på kunstscenen. Gjennom vårt program inviterer vi til eksklusive kunstopplevelser som atelierbesøk, foredrag, og forhåndsvisninger på gallerier, museer og auksjonsforretninger.

Hver måned sender vi ut nyhetsbrev med utstillingstips og oppdateringer fra kunstmarkedet.

Kontakt din forvalter eller kunst@formue.no for å motta våre invitasjoner og nyhetsbrev.

Kunst på huset

formue

Utstillinger hos Formue

Vi har et utstillingsprogram med hovedfokus på samtidskunst ved våre kontorer i Oslo og Drammen. Utstillingene er i samarbeid med noen av Norges mest anerkjente gallerier, kunstnere og kunstsamlere. Utstillingene er åpne etter avtale. Ta kontakt med din forvalter eller våre kunstrådgivere på kunst@formue.no.

Aktuelle utstillinger:

• Ervin Løffler i galleriet, Oslo
• Ervin Løffler og Landon Metz i hvelvet, Oslo
• Steinar Haga Kristensen i Drammen

formue
formue

Formues kunstsamling

Våre kontorer er utsmykket med norsk og internasjonal samtidskunst fra selskapets egen samling til glede for kollegaer og besøkende. Vi ønsker at samlingen skal berike, inspirere og signalisere om våre verdier.

Kunstsamlingen fokuserer på samtidskunst av høy kvalitet, med hovedvekt på nøkkelverk av unge kunstnere og internasjonal samtidskunst. Vi legger vekt på at samlingen representerer en jevn kjønnsfordeling, ulike nasjonaliteter og et bredt spekter av kunstneriske teknikker.

Kontakt oss på kunst@formue.no for mer informasjon om samlingen og lånehenvendelser.

image

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.


Jeg ønsker å motta nyheter og relevant informasjon fra Formue. Jeg kan når som helst endre eller fjerne mine preferanser. Les mer om hvordan vi håndterer personopplysninger i Formue.

Input the campaign name that submitters should be added to.