Stiftelser og legaterEn langsiktig partner for stiftelser og legater

Oppnå deres formål

Vi hjelper dere med å oppnå stiftelsens eller legatets formål. Vår rådgivning inneholder kapitalforvaltning, rapportering og forretningsførsel, juridiske tjenester og støtte til styre- og utdelingsarbeidet. Som kunde hos oss vil dere føle dere ivaretatt av en langsiktig partner, og dere kan bruke tiden på å arbeide for organisasjonens formål.

Fyll inn vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Vi har en helhetlig leveranse som dekker stiftelsers og legaters behov innen kapitalforvaltning, forretningsførsel og administrasjon samt juridiske forhold. Vår tjeneste passer også for foreninger og ideelle organisasjoner.

Forvaltning

Forvaltning av
midlene

Vårt fokus er å etablere en godt diversifisert portefølje som skal levere en god risikojustert avkastning over tid. Som kunde vil dere få tilgang til noen av de beste forvalterne innenfor renter og aksjer samt alternative investeringer. Vi har ESG- og bærekraftstematikken høyt på agendaen og inkluderer dette i vår seleksjonsprosess av forvaltere.

formue
formue

Strategi

Valg av strategi

Vår rådgivning tar alltid utgangspunkt i stiftelsens plan for formålsrealisering og plan for kapitalforvaltning. Der slike ennå ikke er etablert, bistår vi med utarbeidelsen. Målsettingen er å bevare og utvikle kapitalen for å sikre realisering av formålet i et langsiktig perspektiv. Sammen med vedtektene danner dette grunnlaget for Formuesplanen, som er en langsiktig plan for formålsrealiseringen samlet i ett dokument.

Formuesforvaltning er en langsiktig partner for stiftelser og legater. Vår leveranse bygger på lang erfaring og tverrfaglig kompetanse. Våre spesialister skreddersyr en leveranse tilpasset deres ønsker.

formue
Forretningsførsel og administrativ bistand

Spisskompetanse tilpasset dine behov

Formuesforvaltning Forretningsførsel har spisskompetanse på regnskapsførsel av finansielle investeringer. I tillegg tilbys ulike administrative tjenester som postmottak, søknadshåndtering, styresekretær m.m.

Advokattjenester

Juridisk bistand hele veien

Formuesforvaltning Advokatkontor tilbyr juridisk bistand knyttet hele stiftelsens livsløp, internkontroll, skattemessige vurderinger m.m.

formue
formue

Nettverk og seminarer

Innsikt og
erfaringsutveksling

Formuesforvaltnings stiftelsesnettverk omfatter seminarer og sosiale arrangementer. Dere vil møte andre stiftelser som gir rom for nyttig erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontaktskjema

Fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.