Formue AccountingVi tar deg trygt gjennom regnskapet

Ekstra trygghet i hverdagen

Klassifisering av verdipapirer. Aksjonærregisteroppgave. Noteopplysninger. Det gjelder å holde tunga rett i munnen når investeringsselskapet ditt fører regnskap. Med Formue Accounting får du et komplett team med fagfolk i ryggen, som tar seg av hele regnskapsprosessen for deg. Våre medarbeidere sitter på unik spisskompetanse som gjør at ditt investeringsselskap unngår kostbare feil. Vi sørger for at du trår rett, så du kan fokusere på det som er viktig for deg. Fyll inn vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg raskt. Kontakt oss

Vil du ha en enkel digital løsning, litt mer personlig service, eller har du kanskje bruk for en personlig CFO? Vårt mål her er enkelt: å sørge for at du har best mulig kontroll over ditt investeringsselskap, på enklest mulig måte.

Velg det som passer for deg

Skreddersydde løsninger

I vår digitale plattform får du full oversikt over selskapet. Her kan du enkelt hente økonomiske rapporter, betale fakturaer, og registrere utleggene dine. Vi sørger for at alle transaksjoner som rapporteres via Formue overføres til regnskapssystemet hver måned. Ved årsslutt kan du signere regnskapet digitalt – enkelt og greit. For deg som vil ha tettere oppfølging tilbyr vi også skreddersydde løsninger med personlig betjening. Med “din egen CFO” får du løpende oppfølging gjennom hele året, og detaljerte forbedringsforslag for ditt investeringsselskap.
formue
formue
Hva passer for deg?

Digitalt og sømløst

Komplett regnskapsleveranse med bokføring, årsregnskap, skattemelding, og rapportering av aksjonærregisteroppgave. Du får digital oppfølging i vår plattform, der du enkelt kan signere alle dine dokumenter. • Komplett regnskapsløsning • Digital betjening Passer for deg som har en oversiktlig investeringsportefølje, og som enkelt vil følge opp ditt regnskap digitalt.

Med Formue Accounting får du et komplett team med fagfolk i ryggen, som tar seg av hele regnskapsprosessen for deg.

formue
Hva passer for deg?

Personlig oppfølging

Du får samme komplette regnskapsløsning som i “digital”, med personlig oppfølging og gjennomgang av årsregnskapet med din forretningsfører hvert år.

• Komplett regnskapsleveranse
• Personlig oppfølging

Perfekt for deg som har en oversiktlig investeringsportefølje, og som ønsker en grundig årlig gjennomgang av årsregnskapet, der vi sammen ser på hvilke muligheter selskapet ditt har.
Hva passer for deg?

Din egen CFO

Komplett regnskapsløsning med bokføring, årsregnskap, skattemelding, og rapportering av aksjonærregisteroppgave. Gjennom hele året får du tett oppfølging og løpende forbedringsforslag av din egen CFO. • Komplett regnskapsleveranse • Din egen CFO er alltid tilgjengelig • Løpende forbedringsforslag gjennom hele året En skreddersydd løsning for deg med en mer kompleks investeringsportefølje, som ønsker veiledning gjennom hele regnskapsprosessen. Din faste CFO er tilgjengelig hele året, og sørger for at du alltid har en god sparrings- partner i ditt selskap.
formue
formue
Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre forretningsførere!

Fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg. Kontakt oss
image

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.

Kontakt oss

Få innsikten rett i innboksen.

Vi sender deg bare informasjon når vi har noe vi tror er nyttig for deg.


Jeg ønsker å motta nyheter og relevant informasjon fra Formue. Jeg kan når som helst endre eller fjerne mine preferanser. Les mer om hvordan vi håndterer personopplysninger i Formue.

Input the campaign name that submitters should be added to.