Styreportalen & Formue

Formue har gitt uavhengig rådgivning til eiere av norske virksomheter i over 20 år. Vi vet at et velfungerende og kompetent styre er en forutsetning for en vellykket bedrift og eierskap. Derfor har vi i samarbeid med ulike næringsforeninger lansert styreportaler over hele landet. Våre eksperter på alt fra jus, regnskapsførsel, pensjon og bærekraft vil bidra med verdifull innsikt i temaer som er viktig for ditt bidrag i styrerommet.

Meld deg på våre nyhetsbrev!

Hver måned sender vi ut et nyhetsbrev med nyttige råd og innsikt fra våre spesialister, og invitasjoner til webinarer og eventer. I tillegg vil du motta et kvartalsvis nyhetsbrev skreddersydd til styremedlemmer med relevante artikler, samt invitasjoner til både digitale og fysiske seminarer i samarbeid med din næringsforening og andre partnere.Input the campaign name that submitters should be added to.

Used by marketing cloud and FormAssembly to map user detailsNoen av tjenestene vi tilbyr

person

Regnskapsførsel

Formue Accounting AS et dedikert team av fagfolk med bred kompetanse på regnskap og forretningsførsel. Få økt forståelse for de sentrale delene av årsoppgjøret og blir tryggere på ulike områder innen regnskapsprosesser i styresammenheng.

Les mer her

person

Bærekraft

Mange opplever at de mangler kunnskap, data og god rådgivning for å ta de rette grepene i det grønne skiftet. Formues eksperter på bærekraft hjelper kundene med å identifisere deres helhetlige avtrykk og hvilke tiltak i deres private og finansielle økosystem som vil utgjøre en forskjell.

Les mer her

person

Pensjon

Styret har et ansvar for at bedriftens pensjonsordninger er riktig sammensatt for å tiltrekke seg og beholde medarbeidere. Det innebærer å beherske de ulike løsningene, også innenfor lederpensjon. Formue har et av Norges ledende fagmiljø innen pensjon, og våre uavhengige rådgivere tilbyr nyttige råd om pensjonsforhold, endringer og løsninger.

Les mer her

person

Skatt og jus

Som styremedlem er det viktig at du forstår hovedtrekkene i bedrifts- og eierbeskatningen, og ikke minst sammenhengen mellom disse. Hvorfor etterspør eierne utbytte, og hva gjør du når nye eiere banker på døren? Våre advokater og skatteeksperter vil tilby kunnskap om ulike temaer som kan berøre deg som styremedlem.

Les mer her

Investeringsrådgivning

Vårt team med høyt kvalifiserte investeringsspesialister sørger for at du får en skreddersydd portefølje med en risiko som samsvarer med planen som er lagt. Som et uavhengig selskap velger vi fond fra noen av de ledende forvaltningsmiljøene i verden, og kan vise til historisk god avkastning på vår kapitalforvaltning.

Les mer
formue
image

Ta vår quiz

Har du tilpasset din investeringsstrategi til dine mål? Har du viktige dokumenter på plass, som testament og fremtidsfullmakt? Har du lagt en plan for hvordan dine verdier skal overføres til neste generasjon? Dine verdier formes av livets små og store spørsmål; dette var bare noen av dem. Ved å ta vår test får du en oversikt over dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre helhetlig kontroll.

Ta quizen
image

Få tilgang til alternative investeringer

Som kunde hos oss får du mulighet til å investere kapital i selskaper som ikke er notert på børsen - via såkalte private equity-fond. Dette er fond retter seg først og fremst mot institusjonelle og profesjonelle investorer, noe som gjør de vanskelig tilgjengelig for privatpersoner.

Les vår nyeste private equity-rapport
image

Formueappen

Vi gjør det enkelt for våre kunder å være oppdatert. I Formueappen får du full oversikt over, blant annet, hvor mange og hvilke fond du eier, hvilke sektorer din portefølje er investert i og utviklingen av din portefølje. I tillegg har du alle viktige dokument lett tilgjengelig når du skulle trenge de. Last ned Formueappen og test den ut med en gratisversjon.

Les mer

Lokal tilstedeværelse

For å kunne gi god rådgivning er vi opptatt av å bli  kjent med deg og din families behov. Derfor er vi tilstede der våre kunder er. Vi har totalt 18 kontorer spredt over hele landet. Der kan du møte din rådgiver, våre eksperter og delta på våre lokale arrangementer.

image
Kontakt oss