YOU DO YOU

For deg som har mot til å bryte normer, utfordre konvensjonelle tankeprosesser og satse på dine drømmer. For deg som skaper historie. Med oss kan du føle deg trygg på at vi bevarer og utvikler kapitalen din, slik at du kan fortsette å gjøre det du er god på.
You do you. We do financial life management.

image

Få tilgang til alternative investeringer

Du får mulighet til å investere kapital i selskaper som ikke er notert på børsen - via såkalte private equity-fond. Dette er fond retter seg først og fremst mot institusjonelle og profesjonelle investorer, noe som gjør de vanskelig tilgjengelig for privatpersoner.

Les vår nyeste private equity-rapport
image

Ta vår quiz

Ved å ta vår test får du en oversikt over dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre helhetlig kontroll. Har du kontroll på alt som bør med i en god formuesplan?

Ta quizen
image

Formue-appen

Vi gjør det enkelt for våre kunder å være oppdatert. Last ned Formue-appen og følg med på utviklingen i din portefølje, ordrer, avtaler og aktuelle hendelser.

Les mer

Slik blir du kunde hos oss - en prosess i tre steg

Første møte

Før vårt første møte kan du bli kjent med oss via nettsiden vår. Her kan du lese mer om oss, her ser du hvor vi har kontorer og her kan du lese noen vanlige spørsmål med svar. Før vi møtes er det fint om du tar vår quiz som fungerer som et kartleggingsverktøy. Det finnes ingen riktige eller gale svar - det gir oss en fin introduksjon til din økonomiske situasjon og hvilke behov og muligheter som finnes. Vi anbefaler også at du laster ned vår app. I første omgang får du tilgang til en demoversjon slik at du kan bli kjent med hvordan vi for eksempel rapporterer på porteføljen, hvordan en formuesplan kan se ut og hvordan vi følger opp oppgaver, mål og prioriteringer. Her kan du lese mer om vår prisvinnende app.


I vårt første møte er målsettingen å bli kjent med deg og din familie. Du møter våre lokale rådgivere som ved hjelp av vårt unike rammeverk kartlegger din økonomiske situasjon og hva som er viktig for deg i dag og fremover. Kartleggingen gir rådgiverne innsikt i hvordan Formue kan hjelpe deg på beste måte. Det innledende møtet er helt uforpliktende, der målsettingen er at du skal finne ut om vi er rett partner for deg.


Veien videre

Veien videre etter vårt første møte er at våre jurister og skatteeksperter går gjennom de skattemessige og juridiske aspektene som angår deg og din familie. De ser på din nåværende skattesituasjon og juridiske struktur for å identifisere muligheter og utfordringer, og kommer med anbefalte tiltak og strategier for din spesifikke situasjon.


I tillegg til et dedikert rådgiverteam har du tilgang til våre eksperttjenester. I mange av våre kundeprosesser er det behov for å koble på våre spesialister. De har ekspertise innen bærekraft, familierett, skatterett, regnskap, generasjonsskifter samt eierforhold, pensjon og kunst. Vi har også rådgivere som er spesialisert på institusjoner og stiftelser.


For å kunne lage en skreddersydd investeringsplan, er det viktig at vi forstår din risikoprofil og preferanser. Dette inkluderer for eksempel bærekraftspreferanser, tidshorisont for investeringene og hvordan du ønsker å plassere kapitalen. Gjennom digitale verktøy og samtaler kartlegges disse faktorene. Vi har lang erfaring med å bygge solide investeringsporteføljer og i samråd med deg utarbeider vi en foreslått porteføljestruktur som vi tror vil passe deg.


Velkommen som kunde

Etter at vi har fått innsikt i din økonomiske situasjon, preferanser og risikoprofil lager vi en formuesplan med en investeringstrategi som er skreddersydd for deg. I formuesplanen tar vi hensyn til dine fremtidige ønsker og mål, samtidig som vi tar med viktige faktorer fra deres økonomiske situasjon. Planen er alltid tilgjengelig i Formue-appen og på kundenettet. Der kan du også følge utviklingen i porteføljen og få tilgang til informasjon når du har behov.


Når kunderelasjonen er etablert, implementeres investeringene og vi kommer med forslag til tiltak for det kommende oppfølgingsmøtet. Foreslåtte tiltak er tilgjengelig for deg i Formue-appen og på kundenettet. Vi sørger for å holde deg informert og oppdatert og du har også tilgang til alle relevante dokumenter som genereres i løpet av prosessen. Formue-appen er en praktisk og oversiktlig plattform der du kan følge tiltak og dokumenter knyttet til deres investeringer.


Møt noen av våre spesialister

person

Fridtjof Wergeland

Bærekraftsekspert

Fridtjof Wergeland er en av Formues bærekraftseksperter og er en del av Formues Nordic Sustainable Ownership Center. Han gir rådgivning til finansielle kunder rundt Net Zero-planlegging, regulatorisk rapportering og engasjement.

person

Helena von der Esch

Ekspert på eierskap, arv og generasjonsskifte

Helena von der Esch er Formues fremste ekspert på eierskap i familiebedrifter. Helena har lang erfaring med rådgivning rundt generasjonsskifter og eierstrukturer.

person

Christian Lie

Sjefstrateg

Christian Lie er sjefstrateg i Formue, og har over 20 års erfaring fra finansbransjen. Christian er ansvarlig for interne og eksterne budskap knyttet til makroøkonomi, finansmarkeder, allokering og investoradferd.

person

Karianne Listerud Lund

Advokat

Karianne Listerud Lund er Formues nye ekspert innen familie- og arverett. Listerud Lund har 20 års erfaring som jurist og advokat, og har de siste ti årene vært Huseiernes spesialist innenfor arv og generasjonsskifter.

Finn ut om vi er rett partner for deg!

Ved å klikke deg gjennom spørsmålene nedenfor vil du få en bedre oversikt over hvordan vi kan hjelpe deg. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat etter skjemaet er sendt inn.


Spørsmål 1 av 8.

Spørsmål 2 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 3 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 4 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 5 av 8.

Spørsmål 6 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 7 av 8.

Spørsmål 8 av 8.
Takk for dine svar! Ved å sende inn skjemaet kommer en av våre medarbeidere til å kontakte deg innen kort tid for en videre samtale.


Kontakt oss