Vi forvalter din kapital og gir råd for livet

Vi er et ledende selskap i Norden for uavhengig rådgivning mot formuende privatpersoner, familier og stiftelser

Slik hjelper vi deg

En formue er mye mer enn summen av det du eier. Anvendt riktig kan den skape verdi langt utover ren avkastning. Vår prisbelønte rådgivning har hjulpet mange med å gjennomføre verdifulle endringer i sine liv. Er du klar for å komme i gang? Les om hva våre kunder sier om oss Kåret til beste selskap syv år på rad.
prospera icon

Våre tjenester
formue
Siden 2004 har Annika Bjørling (til høyre) startet bedrifter som har oppnådd kraftig omsetningsvekst

Har du kontroll på din formue?

Å håndtere en formue er en ansvarsfull jobb med mange fallgruver. Ta vår quiz og finn ut hva du har kontroll på og hva du bør få på plass.
Ta vår quiz

Våre tjenester

icon

Investeringer

Fordi følelsene styrer beslutningene, oppnår de færreste investorer markedsavkastning. Vår jobb er å sørge for at kundene får en skreddersydd investeringsportefølje med en risiko som samsvarer med planen som er lagt. Som et uavhengig selskap kan vi velge de beste forvaltere i verden. Våre resultater viser at dette gir god verdi for deg som kunde.

icon

Skatt og jus

Vår jobb er å sørge for at din formue er skattemessig riktig organisert og at du har planlagt for livskriser som sykdom, skilsmisse eller dødsfall. Slike hendelser kan være vel så ødeleggende for formuer som markedssvingninger. Vi gjør en skattemessig og juridisk gjennomgang av alle våre nye kunder for å gi dem bedre kontroll over dette.​

icon

Forretningsførsel

Vi har spisskompetanse på føring av regnskap for investeringsselskaper og er alltid oppdatert på skatte- og regnskapsregler. Vi hjelper deg med å utarbeide viktige dokumenter og avtaler, sørger for at frister overholdes og at alle dokumenter samles på ett sted. Dette gir deg en enklere hverdag.​

icon

Kunst

Vårt kunsttilbud skal inspirere og gi våre kunder innsikt i kunstscenen. Vi ønsker å skape trygghet for våre kunder i møte med kunstmarkedet, og tilbyr kunstrådgivning tilpasset dine behov og interesser. Våre eksklusive arrangementer og skiftende utstillinger gir deg mulighet til å møte både aktuelle kunstnere, sentrale aktører og andre kunstinteresserte.

Prøv vår app

Enda ikke kunde? For å oppleve hvordan det er å være kunde i Formue kan du laste ned vår app. Det er helt uforpliktende.

Last den ned her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få inspirasjon og bli oppdatert via vårt nyhetsbrev.

Registrer deg

Slik jobber vi med bærekraft

Vi skal skape verdier for våre kunder, ansatte og eiere på en måte som ikke forringer samfunnet vi lever i og mulighetene for fremtidige generasjoner. Les mer om våre mål og hvordan vi skal nå dem her.

Les mer om bærekraft
formue
Kontakt oss