Lytt til arvepodden

Skrevet av Formue

Formuesforvaltning publiserer jevnlig podcasten Arvepodden. – Arv er et tema som engasjerer alle. I denne podcasten snakker vi om alt rundt arv – fra kalde fakta rundt arveloven til de mer brennbare temaene som ofte skaper konflikter, sier Alexander Heiberg, leder av Wealth Planning i Formuesforvaltning.

 

Lytt her til episode 1: Endelig ny arvelov

Arv handler om lover og regler, men vel så mye om følelser. Arv handler om penger, aksjefond, pensjon, barndomshjem, familiebedrifter, bunader og familiehytter. Og mye mer. Enorme verdier overføres hvert år mellom generasjoner. Ofte til glede for kommende generasjoner, men dessverre ser vi også at store verdier forsvinner i konfliktfylte arveoppgjør.

– Arv og generasjonsskifte er et tema Formuesforvaltnings kunder er opptatt av og som vi har lang erfaring med å gi rådgivning rundt. Vi deler den kompetansen og erfaringen vi har gjort oss gjennom interne eksperter og eksterne gjester, sier Heiberg som skal leder podcasten sammen med Ingun Stray Schmidt, leder for Content og PR i Formuesforvaltning.

Vi høres

Kontakt oss