Skape

Handlingsrom til å kunne gjøre det du brenner for.

icon

Helhetlig formue handler om å hjelpe deg med å realisere dine mål. Det handler om å ha trygghet for at ting fungerer i hverdagen og kjenne at du har en god plan for å bevare og videreutvikle de verdiene du har skapt. Først da kan du konsentrere deg om å fortsette å skape det du måtte ønske.

Viktige ting å tenke på

Utvikle selskap

Har du planlagt for fremtidige investeringer i egen bedrift eller annen oppstartsvirksomhet? En vanlig feil investorer gjør er å planlegge for dårlig. Om man driver en bedrift eller har gått inn i et oppstartsselskap kan det komme behov for å skyte inn mer kapital.

Les mer

Tid

Livet er nå Penger kan ikke kjøpe lykke sier vi. Men mer penger gir deg flere alternativer og flere muligheter. Å ta vare på disse på rett måte kan absolutt gi deg en bedre hverdag. Så kanskje det er bedre å si: Om mer penger ikke gjør deg mer lykkelig så er det fordi du ennå ikke har planlagt hvordan du best kan utnytte dem.

Les mer

Samfunnsengasjement

Har du en tydelig plan for hvordan du ønsker å realisere ditt samfunnsengasjement? Mange av våre kunder ønsker å gi noe tilbake til samfunnet. Det handler ikke kun om penger, men også å kunne bidra med tid, kunnskap og nettverk.

Les mer

Finn ut om vi er rett samarbeidspartner for deg!

Ved å klikke deg gjennom spørsmålene nedenfor vil du få et bedre inntrykk av hvordan vi kan hjelpe deg. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat etter skjemaet er sendt inn.


Spørsmål 1 av 8.

Spørsmål 2 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 3 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 4 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 5 av 8.

Spørsmål 6 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 7 av 8.

Spørsmål 8 av 8.
Takk for dine svar! Ved å sende inn skjemaet kommer en av våre medarbeidere til å kontakte deg innen kort tid for en videre samtale.


Klar til å komme i gang?

For å hjelpe deg på best mulig måte, trenger vi å vite litt mer om deg og dine planer.

Få full kontroll på din formue - ta vår test!