Vi forvalter din kapital og gir råd for livet

Vi er et ledende selskap i Norden for uavhengig rådgivning mot formuende privatpersoner, familier og stiftelser

Formue

Vi er en helhetlig rådgiver for formuende familier, privatpersoner og stiftelser. Vi hjelper deg som har kapital å investere eller som er i ferd med å skape betydelige verdier. Som kunde hos oss får du personlig rådgivning fra ditt lokale kontor og tilgang til investeringsspesialister, samt spesialister innen skatt og jus, generasjonsskifte, pensjon og forsikring, bærekraft og regnskapsførsel. Våre rådgivere og spesialister jobber tett med hver enkelt kunde for å oppfylle vår visjon om å gi våre kunder et rikere liv.

Finn ut om vi er rett samarbeidspartner for deg!

Formue ble startet i 2000. Frem til februar 2022 opererte selskapet under navnet Formuesforvaltning i Norge og Burenstam & Partners i Sverige. Konsernet har rundt 125 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning i Norge og Sverige. Rundt 380 ansatte i Norge og Sverige jobber med å bevare og utvikle verdier for kunder. Selskapet har 18 kontorer i Norge og seks kontorer i Sverige.

Formues kunder er privatpersoner, familier og stiftelser. Vi hjelper både kunder som er på vei til å skape verdier og de som har investerbare formuer. Ta kontakt her for å høre mer hvordan vi kan hjelpe deg.

Vi er et uavhengig rådgivningsfirma som gir helhetlig rådgivning rundt det å ha en formue. Alle kundene får en personlig rådgiver fra ett av våre lokale kontorer som følger kundeforholdet tett. Vår visjon er å gi våre kunder er rikere liv.

Rådgivningen starter alltid med å bli kjent med kundens situasjon, risikoprofil, likviditetsbehov og hva man ønsker å oppnå med sine verdier. Dette munner ut i en formuesplan som legger føringene for investeringsporteføljen samt avdekker ønsket behov for rådgivning rundt skatt, generasjonsoverføring, pensjon, bærekraft, kunst og forretningsførsel.

Vi tilbyr en produktiv og ansvarlig forvaltning med bredt diversifiserte investeringsporteføljer som historisk har gitt god risikojustert avkastning. En portefølje kan typisk inneholde mer enn 100 ulike fond, innenfor obligasjoner, aksjer, private equity, private credit, eiendom og hedge.

Som uavhengig rådgiver velger vi de beste forvaltere i verden. Våre resultater viser at dette har gitt god verdi for våre kunder. Les mer.

Vår oppgave som rådgivere er å skape verdier for kundene utover avkastningen på kapitalen vi forvalter. Det gjør vi gjennom vår helhetlige rådgivning rundt det å ha en formue. Vi sørger for at kundene har trygghet for at de kan leve det livet de ønsker, at de får en investeringsportefølje som bevarer og utvikler formuen samt at de frigjør tid som de kan bruke på det de ønsker. På den måten oppfyller vi vår visjon som er at kundene skal oppleve et rikere liv.

Vi har ingen egne fond eller produkter og har derfor ingen egeninteresse i å tilby deg ett fond fremfor et annet. Vi tar kun betalt fra deg for arbeidet som utføres, og har ikke andre interesser som kan påvirke hensynet til ditt beste.

Ønsker du en uforpliktende samtale? Kontakt oss på (+47) 24 12 44 00 eller fyll inn kontaktskjema. Ved å fylle inn et kontaktskjema blir du kontaktet av en rådgiver innen kort tid.

Kom gjerne innom til et uforpliktende møte ved ditt nærmeste lokalkontor. Der vil du få en nærmere innføring i hvordan vi kan skape verdi for deg. Finn ditt nærmeste lokalkontor her.

Formues honorarer beregnes ut fra av tjenesteomfang, investeringsporteføljen, og størrelsen på beløp til forvaltning og rapportering. Alle kostnader rapporteres til kundene hver måned. Formue-appen og kundenettet gir full innsikt i hvilke kostnader som påløper til Formue og hva som betales produktleverandørene. Du kan lese mer om våre priser.

Formue er kåret til beste selskap innenfor private banking syv år på rad av Prospera Kantar Sifo. Du kan også lese noen erfaringer fra våre kunder her.

image

Hvor god kontroll har du på formuen din?

Første steget mot å legge en god formuesplan er å kartlegge områder du bør ta tak i. Vi starter alltid vår rådgivning med å bli kjent med deg og dagens situasjon. Ved at du tar vår test får vi en oversikt over dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å få bedre helhetlig kontroll. Har du kontroll på alt som bør med i en god formuesplan?Vennligst beskriv hva vi kan gjøre for deg.


Book en 15 minutters introduksjonssamtale

Samtalen vil kunne hjelpe deg i vurderingen om Formue kan være en god samarbeidspartner for deg, er helt uforpliktende og innebærer ingen rådgivning.

Presse

Ingun Stray Schmidt

Head of Content & PR

+47 959 29 333

ingun.stray.schmidt@formue.no

Kart over våre kontorer

Kontaktpersoner

person

Tor Kildal

Family Office

(+47) 953 39 539

tor.kildal@formue.no

person

Morten Nereng

Lillehammer, Hamar, Gjøvik, Fagernes, Romerike

(+47) 934 80 872

morten.nereng@formue.no

person

Knut Bergsvand

Skien, Tønsberg, Moss

(+47) 957 82 394

knut.bergsvand@formue.no

person

Jørgen Nygård

Trondheim, Tromsø

(+47) 941 66 733

jorgen.nygard@formue.no

person

Normann Oftedal

Stavanger, Haugesund

(+47) 995 87 106

normann.oftedal@formue.no

person

Hans Jørgen Tranvåg

Ålesund

(+47) 905 15 393

hans.jorgen.tranvag@formue.no

person

Fredrik Ringdal Steiner

Drammen, Kongsberg

(+47) 481 63 807

fredrik.ringdal.steiner@formue.no

person

Harald Haugedal

Kristiansand

(+47) 411 03 484

harald.haugedal@formue.no