Nye styremedlemmer til Formue AS

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Formue AS har styrket styret med to utenlandske styremedlemmer, danske Marlene Nørgaard Carolus og britiske Sebastian Dovey.  Begge har høy kompetanse på formuesforvaltning.

I 2020 la Formue en femårsplan for selskapet der målene blant annet er å levere enda bedre og flere rådgivningstjenester til kundene våre, vokse videre i Sverige samt vurdere ytterligere ekspansjonsmuligheter i Norden. Formue følger planen som er lagt. Nå styrkes styret i selskapet med to nye utenlandske styremedlemmer som har høy kompetanse på formuesforvaltning.

Lang erfaring i bransjen

Sebastian Dovey har vært strategisk rådgiver for Formue siden 2012. Han er en av gründerne av Scorpio Partnership, en global konsulentvirksomhet innen formuesforvaltning, som ble kjøpt opp av Aon PLC. I etterkant har han hatt styreroller i flere finansielle tjenestefokuserte bedrifter i Storbritannia og i strategiske rådgivningsfirmaer i USA.

Marlene Nørgaard Carolus har de siste tre tiårene hatt flere stillinger på c-nivå i nordiske og europeiske banker innen Investment Banking og Private Wealth Management, kombinert med en karriere som profesjonelt styremedlem. Carolus har også vært ranket på listen over de 100 mest innflytelsesrike kvinner i Danmark.

Formues nye styre

Det nye styret i Formue består nå av Harald Mowinckel Troye (styreleder) Einar Sunde, Magdalena Svensson, Marlene Nørgaard Carolus, Ole Jacob Sunde, Peter Berglund og Seb Dovey.

Alexander Heiberg trer ut av Formue AS og blir nytt styremedlem i Formue AB.

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss