Formue mottar seks priser i Euromoney Private Banking Awards 2024

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Formue er stolt vinner av totalt seks priser i Euromoney Private Banking Awards 2024. Prisene er en anerkjennelse av både selskapets ekspertise og digitale løsninger. Formue kåres blant annet til best i Norden og Baltikum på diskresjonær forvaltning og bærekraft, og som best i Norge på Private Banking og digitale løsninger.

Den internasjonale bank- og finanspublikasjonen Euromoney kårer årlig verdens beste aktører innen Private Banking. Vinnerne kåres gjennom en vurdering av Euromoneys redaksjonelle team og en kvalitativ evaluering av en prisjury med representanter fra noen av verdens ledende private banking-aktører, inkludert HSBC, Coutts, Citi og Lombard Odier. I årets kåring, der JP Morgan Private Bank, ble kåret til verdens beste aktør innen Private Banking, mottar Formue flere priser både regionalt og nasjonalt:

Regionale priser

  • Nordics and Baltics’ Best for Discretionary Portfolio Management
  • Nordics and Baltics’ Best for Sustainability

Nasjonale priser

  • Norway’s Best for Digital Solutions
  • Norway’s Best for Discretionary Portfolio Management
  • Norway’s Best for Sustainability
  • Norway’s Best Domestic Private Bank

 

Les også: Formues nordiske oppskrift for å revolusjonere formuesrådgivning.

Har en annen tilnærming

I Euromoneys begrunnelser heter det blant annet at Formue har unike tjenester og service. «Suksessen drives av selskapets innsats for å ta en annen tilnærming til formuesforvaltning, ved å fokusere mer på behovene til enkeltpersoner og familier fremfor finansmarkedene, og ved å betjene dem gjennom en hybridmodell som kombinerer personlig engasjement med digitale løsninger».

Videre skriver Euromoney at Formue har en bransjeledende digital løsning for porteføljebygging og rådgivning. «Selskapets porteføljeforvaltningssystem (..) ikke bare effektiviserer hele prosessen med å etablere investeringsstrategier, men den gjør det også enklere og mer effektivt for selskapet å opprette og administrere kundeporteføljer. I den digitale tidsalderen er dette noe kunder i økende grad krever»

Får anerkjennelse for satsingen på bærekraft

Formue har de siste årene utviklet rådgivningen rundt bærekraft samt tatt  frem digitale bærekraftsverktøy som Euromoney mener utmerker seg både nasjonalt og regionalt.

«Bærekraft er innlemmet i alle produkter og tjenester Formue tilbyr sine kunder. Et omfattende verktøy relatert til bærekraft er tilgjengelig for alle kunder. Verktøyet er en komplett digital plattform, der kundene kan utforske miljøpåvirkningen av investeringene sine. Bærekraft er også sentralt i Formues nye digitale porteføljebyggingsverktøy, som gjør det mulig å kartlegge kundenes preferanser for porteføljene, der bærekraft er med som et ledende tema», heter det i begrunnelsen fra Euromoney.

-Stolt av de ansatte

– Euromoneys utmerkelser bekrefter at kombinasjonen av vår uavhengige, helhetlige rådgivning, vår investeringstilnærming og digitale plattformer er et konsept som utmerker seg i hele Norden. Jeg er veldig stolt av Formues ansatte og det engasjementet alle har for å levere en bransjeledende kundeopplevelse. Utmerkelsene betyr mye for oss Formue, og de inspirerer oss til å utvikle våre tjenester videre, sier Alexander Heiberg, konstituert administrerende direktør.

Finn ut om vi er rett samarbeidspartner for deg!

Ved å klikke deg gjennom spørsmålene nedenfor vil du få et bedre inntrykk av hvordan vi kan hjelpe deg. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat etter skjemaet er sendt inn.

Spørsmål 1 av 8.

Spørsmål 2 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 3 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 4 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 5 av 8.

Spørsmål 6 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 7 av 8.

Spørsmål 8 av 8.
Takk for dine svar! Ved å sende inn skjemaet kommer en av våre medarbeidere til å kontakte deg innen kort tid for en videre samtale.

 

 

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss