Formue kåres til Sveriges beste selskap for formuende av Euromoney

Skrevet av Caroline Lundh

Formue kåres til beste selskap for «High Net Worth Individuals in Sweden” av den internasjonale bank- og finanspublikasjonen Euromoney. Dette er andre gang Formue mottar en pris fra Euromoney; i 2021 vant vi kategorien “Next Generation”.

Formue mottok i går den prestisjefylte utmerkelsen “Best for High Net Worth Individuals in Sweden” ved Euromoneys Global Private Banking Award i London. Prisen går til det selskapet som har det sterkeste tilbudet og de beste skreddersydde tjenestene for formuende privatpersoner. I begrunnelsen legger Euromoney stor vekt på Formues hybridrådgivning med fysiske møter i kombinasjon med en prisbelønt digital plattform. Juryen trekker frem at Formues helhetlige tilnærming til rådgivning, som i tillegg til kapitalforvaltning inkluderer bærekraft, generasjonsplanlegging og jus, er et unikt eksempel på neste generasjons formuesrådgivning.

Stolt av prisen

– Vi er utrolig stolte av prisen. Dette bekrefter at vårt tilbud med uavhengig rådgivning, ledende investeringsprodukter og prisbelønte digitale plattformer er en vinnende strategi. Formue skiller seg ut både i en svensk og internasjonal sammenheng med ekspertise innen investering, bærekraft, jus, generasjonsplanlegging og mye mer. Prisen er også en viktig anerkjennelse for våre rådgivere, som med et stort engasjement tilpasser vårt tilbud til hver enkelt kundes behov, sier Lars Uppsäll, administrerende direktør for Formue Sverige.

Henger høyt

Vinnerne av Euromoneys Private Banking-priser er blitt utpekt gjennom en omfattende bransjeundersøkelse og en grundig kvalitativ evaluering fra en jury. Deltakerne i juryen består av representanter fra verdens ledende private banking-aktører. Prisene er blant de mest respekterte og prestisjefylte i finansbransjen, med høy konkurranse fra verdens største banker. Blant fjorårets vinnere finner vi, i ulike kategorier, Bank of America, JP Morgan, Morgan Stanley og Goldman Sachs.

Om Euromoneys Global Private Banking Awards

Siden 1992 har Euromoney utpekt de beste private banking-aktørene på nasjonalt, regionalt og internasjonalt nivå. Vinnerne blir kåret gjennom en omfattende undersøkelse blant bransjekolleger og en kvalitativ evaluering fra en jury med representanter fra noen av verdens ledende private banking-aktører, inkludert HSBC, Société Générale, BTG Pactual, Banco Santander og Leo Wealth.

Kontakt oss