Ny ekspert innen familie- og arverett

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Karianne Listerud Lund er Formues nye ekspert innen familie- og arverett. Listerud Lund har 20 års erfaring som jurist og advokat, og har de siste ti årene vært Huseiernes spesialist innenfor arv og generasjonsskifter.

– Vi har mange kunder som ønsker rådgivning rundt arv- og generasjonsskifter. Karianne kommer inn med en spesialkompetanse på dette området som blir veldig verdifull for kundene. Jeg er veldig glad for å få henne inn på teamet og ønsker henne varmt velkommen til Formue, sier Tonje Johnsrud, leder for Formue Advokater.

Karianne Listerud Lund har de siste ti årene gitt rådgivning og holdt kurs for Huseiernes medlemmer innenfor arv og generasjonsskifter. Det har gitt henne en unik kompetanse og erfaring.

– Jeg har utallige ganger sett i praksis hva manglende kunnskap og planlegging rundt et generasjonsskifte kan gi av uheldige resultater, samt konflikter i familier, sier hun.

Glad for å komme i gang

Listerud Lund startet i Formue i begynnelsen av mars.

– Formue har en helhetlig rådgivning som tiltaler meg. Bevaring og utvikling av en formue handler om mer enn avkastning. Livskriser som skilsmisser, sykdom eller dødsfall kan ødelegge både formuer og familier. Derfor er det viktig å tenke igjennom hva man ønsker med sine verdier ved sykdom og død. Mange tenker at arvingene løser opp i dette selv, men et dødsbo inneholder som regel mye mer enn penger i banken som enkelt kan deles, sier Listerud Lund.

Hun gleder seg til å formidle kunnskap til Formues kunder rundt hvilke handlingsrom og løsninger som finnes.

– Jeg er utrolig stolt over at jeg har blitt en del av det dyktige advokat-teamet til Formue Advokater, der jeg skal bidra til å videreutvikle det gode arbeidet de gjør overfor kundene innenfor familie- og arveretten, samt formidle faget gjennom artikler og kurs, sier hun.

 

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss