Formue på Arendalsuka

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Hvilken betydning har forutsigbare rammevilkår for norsk næringsliv? Formue arrangerte en samtale under Arendalsuka der paneldeltakere fra ulike ståsteder diskuterte dette spørsmålet.

Det siste året har Formue sett at økt usikkerhet rundt de politiske rammevilkårene bekymrer og påvirker mange bedriftseiere. For å få mer fakta og innsikt i ringvirkningene dette skaper sendte vi nylig ut en spørreundersøkelse til våre kunder. Spørsmålene gikk på investeringsevne, kapitalbehov og eierskap. Teamet engasjerer, vi opplevde stor respons og fikk inn over 600 svar.

Under vår panelsamtale under Arendalsuka belyste vi svarene fra spørreundersøkelsen fra ulike ståsteder.  Deltakerne i panelet var Espen Henriksen, forsker i finans og makroøkonomi på BI, Merete Nygaard, gründer og daglig leder i Lexolve, en digital juridiske tjeneste for små og mellomstore bedrifter, samt Formues administrerende direktør Øystein Bø. Samtalen ble moderert av Nora Rydne, journalist i E24.

 

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss