Formue satser i Danmark

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Formue styrker sin nordiske posisjon innen Financial Life Management. Det siste året har Formue doblet antall kontorer i Sverige, åpnet nytt kontor i Norge og i løpet av første kvartal åpnes det første kontoret i Danmark.

–  Med åpningen av vårt kontor sentralt i København er vi til stede i alle de skandinaviske landene og styrker vår posisjon som et nordisk Financial Life Management-selskap. Dette er et spennende, nytt kapittel i Formues historie og vi gleder oss til å komme i gang med rådgivning til danske kunder, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.

Krevende å skille aktørene fra hverandre

Markedsundersøkelser Formue har gjennomført i Danmark bekrefter behovet for en aktør som tilbyr helhetlig, uavhengig rådgivning i kombinasjon med gode digitale løsninger og som har investeringsløsninger innenfor både aksjer, renter og alternative investeringer.  Danske formuende får i dag rådgivning primært gjennom bankene, og mange synes det er krevende å skille de ulike aktørene fra hverandre, samt forstå hva man betaler for.

–Vi ser frem til å hjelpe danske formuende privatpersoner, familier og stiftelser og organisasjoner med et uavhengig, enkelt og personlig tjenestetilbud.  Vi skal bygge sten på sten og vil ansette eksperter innenfor familiejuridisk rådgivning, skatt og regnskap slik at våre danske kunder får det samme helhetlige tilbudet som våre norske og svenske kunder, sier Bø.

Unikt tilbud

Formue Danmark ledes av danske Michael Stern Madsen som tidligere jobbet som nestleder for rådgivningen i Oslo. Madsen er på plass i Formues lokaler i Amaliegade 27 sentralt i København og gleder seg til å åpne kontoret for kunder.

På plass i København: Managing director Formue Danmark Michael Stern Madsen.

– Formue kommer til det danske markedet med et unikt konsept. Vi tilbyr et bredt utvalg av investeringer til institusjonelle priser uten risiko for interessekonflikter. Formues oppgave som rådgiver er å gjøre livet bedre her og nå og fremover for våre kunder. Det krever mer enn å bare generere god avkastning. Det handler om at kundene skal kjenne trygghet i den helhetlige planen for livet som er tilpasset deres behov.  Samtidig er gode digitale løsninger viktigere for stadig flere, og der har Formue en konkurransefordel med sin prisvinnende digitale platform, sier Stern Madsen.

God etterspørsel etter rådgivning

Tross urolige finansmarkeder opplever Formue god etterspørsel etter selskapets tjenester.  For å være nærmere eksisterende og nye kunder har Formue det siste året doblet antall kontorer i Sverige og åpnet nytt kontor på Kongsberg. Formue har i dag 18 kontorer i Norge, seks i Sverige og i løpet av første kvartal åpner selskapet ett i Danmark.

Del artikkel

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss