Formuesdagen Vest 2023: Christian Ringnes

Skrevet av Formue

Formuesdagen Vest ble holdt i Bergen, og med et stjernespekket program var det fullt hus på Grand Selskapslokaler. Temaet for arrangementet handlet om formuers evne til å skape mer enn avkastning. Hver formue har en historie, og i den ligger et stort potensial. I dette innslaget snakker Christian Ringnes om sin formues historie, og om hva som inspirerer ham. Han fikk selskap på scenen av Monica Salthella.

Det har vært en lang tradisjon å ha en Formuesdag i Olso, som samler kunder og kontakter til en arena der de kan møtes til en hyggelig stund med mat, underholdning og foredrag. I år ble Formuesdagen for første gang også holdt i Bergen, og samlet over 130 kunder og kontakter fra Bergensregionen.  Det ble svært hyggelig ettermiddag med inspirerende foredrag, musikalske innslag og mat.

Et av høydepunktene var for mange da Christian Ringnes kom på scenen. Christian er utdannet siviløkonom ved Université de Lausanne og har en Master of Business Administration fra Harvard. Han var en av de unge norske næringslivskjendisene som plantet McKinsey-flagget i Oslo i 1982. Med amerikansk tankegods og analyseteknikker startet kompisene en gullalder for Management Consulting i Norge. Etter hvert brøt han ut for å satse på eiendom. Siden 1986 har han vært administrerende direktør i Eiendomsspar AS, en av Norges største eiendomsporteføljer som blant annet eier ærverdige Grand Hotel i Oslo. Ringnes er også kunstsamler og har en av Norges største private kunstsamlinger. Han står også bak Ekebergparken som etter mye motstand ble åpnet høsten 2014. Christian forteller med åpenhet og humor om sine erfaringer.

Før han gikk av scenen fikk Christian selskap av Monica Salthella, som er daglig leder for Formue Vest. Monica har lang erfaring fra næringslivet som gründer, leder, styreverv og foredragsholder. Hun har vært med på å gründe tre ulike selskaper, samt hatt ledende stillinger innen bank og finans de siste 27 årene. I 2006 var Monica med på å etablere Formue på Vestlandet. Monica brenner for at finans- og næringslivet skal formidle kunnskap på en energifylt og engasjerende måte.

Se hele innslaget med Christian og Monica på Formuesdagen i Bergen her:

 

 

Kontakt oss