Senior Family Advisor i Formue blir nytt styremedlem i Family Firm Institute (FFI)

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Helena von der Esch, Senior Family Advisor hos Formue, går inn i styret i den internasjonale organisasjonen Family Firm Institute (FFI).  – Jeg ser frem til å bidra enda mer inn i FFI og skape mer oppmerksomhet rundt det nordiske perspektivet i vårt fagfelt, sier von der Esch.

Helena von der Esch har vært aktivt engasjert i Family Firm Institute (FFI) siden 2013. Hun er utnevnt som FFI Fellow og er fakultetsmedlem i FFI’s Global Education Network (GEN), et online-utdanningsprogram. Nylig ble hennes engasjement i FFI løftet til et nytt nivå, da medlemmene valgte henne inn i styret for en fireårsperiode.

-FFI er en organisasjon som støtter rådgivning og forskning på familiebedrifter, et område som stadig øker i betydning over hele verden. Nettverket mellom erfarne rådgivere og de fremste forskerne innen vårt felt har betydd mye for meg personlig som rådgiver, sier Helena von der Esch.

Les om Formues utdanningsprogram for eiere

Fakta:

Om FFI: Family Firm Institute er en global, ledende medlemsorganisasjon med hovedkontor i Boston, USA. Med over 2 000 medlemmer i 75 land og over tretti års erfaring er de pionerer innen utdanning og nettverksbygging for ledende eksperter innen forskning og rådgivning rundt familiebedrifter.

Om Helena von der Esch: Helena von der Esch er Senior Family Advisor hos Formue med over ti års erfaring innen bedriftsledelse, som  markedsføringsleder i forlagsbransjen. Hun har også 15 års erfaring som rådgiver for eiere i familiebedrifter. Helena har bred kompetanse innen eierskap, entreprenørskap og er en anerkjent rådgiver for familier som står i generasjonsskifter. Hun fasiliterer samtaler, megler, gir opplæring og etablerer styringsstrukturer.

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss