Hva er formue?

Skrevet av Formue

Formuesforvaltning øker sin synlighet og stiller et stort spørsmål.

Formue kan kanskje ikke kjøpe deg lykke, men det kan bidra til trygghet, flere valgmuligheter og mulighet til å dele verdiene dine med andre. Vi har spurt noen av våre kunder hva formue er for dem. Dette er det de svarer:

“Formue er å skape.”

“Formue er valgmuligheter.”

“Formue er muligheten til å dele og gjøre en forskjell for andre.”

“Formue bidrar til at jeg får mer tid til det som er viktigst for meg.”

Diskuter gjerne med din rådgiver hva som er viktigst for deg, og hvordan dere skal legge opp til de resultatene du ønsker. De av våre kunder som er mest fornøyde, er de som mener at deres rådgiver har en tydelig forståelse av deres mål. Jo bedre vi kjenner deg, desto bedre kan vi forvalte dine viktigste verdier. Vi jobber nemlig aller best når dine ambisjoner og våre råd møtes.

Økt synlighet

Formuesforvaltning vil i tiden som kommer øke sin synlighet på flere plattformer, blant annet ved hjelp av videoer i sosiale medier. Kampanjen inneholder ulike budskap som alle bygger på tilbakemeldingene vi har fått av våre kunder. Målet med kampanjen er å øke kjennskapen til Formuesforvaltning blant vår målgruppe.

[av_button_big label=’Se alle videoene her’ description_pos=’below’ link=’https://vimeo.com/formue’ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-tyjah2′][/av_button_big]