Ny versjon av Formueappen

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Formueappen er oppdatert med flere nye funksjoner basert på tilbakemeldinger fra kundene. Nå er appen også tilgjengelig for Android!

I sommer lanserte Formuesforvaltning en helt ny app som gjør det enklere å holde seg oppdatert i kundeforholdet, signere dokumenter samt lese nyheter og markedsbrev på vår blogg. Ettersom de fleste av kundene har iPhone fra Apple, ble appen først lansert for iOS som er det mobile operativsystemet til Apple.

– Siden lanseringen av mobilappen i sommer har vi jobbet på spreng for å få Android-versjonen klar. Android er det mobile operativsystemet de fleste smarttelefoner utenom Apple bruker. Nå er vi glade for at Formueappen også kan lastes ned av kunder med telefoner fra for eksempel Samsung, Huaweii og Sony, sier André Johansen som er forretningsutvikler i Formuesforvaltning.

Les mer og last ned appen her!

Flere forbedringer

I tillegg er appen som ble lansert for iPhone i sommer, kommet i en ny og bedre versjon.

Jobber videre: Forretningsutviklerne André Johansen og Ingemar Haugan setter pris på tilbakemeldinger fra kunder som kan gjøre appen enda bedre.

– Det er lagt til en ny funksjon der man kan velge hvilken tidsperiode og hvilke porteføljer man ønsker å se hver gang man åpner appen. Det betyr at kundene enkelt kan lagre de kombinasjonene og innstillingene som er mest relevant, sier Johansen. Han opplyser at det vil bli flere filtreringsmuligheter fremover.

Det er også gjort en rekke mindre designforbedringer for å gjøre det visuelle inntrykket mer oversiktlig og konsistent.

– Forsiden har blitt renere og det er ryddet opp i filtermenyen. I tillegg vil man nå kjenne igjen fargene fra porteføljeinndelingen stabilitet, markedsvekst og alternativ vekst i de øvrige delene av appen, sier Johansen.

Det er også lagt inn bilde og kontaktdetaljer på rådgiver og resten av kundeteamet. Dermed er det enda enklere å komme i kontakt med sin rådgiver.

Motta nyttig informasjon direkte i appen

De som bruker appen har trolig merket seg at de har fått flere pushvarslinger. Dette er meldinger som dukker opp i vinduet på telefonen som inneholder nyttig informasjon som vi i Formuesforvaltning ønsker å dele med kundene.

– Hittil har pushvarslingene forsvunnet etter man har klikket på dem fra startskjermen på mobilen. Nå ligger meldingene i nyhetsstrømmen i appen, og brukeren kan lese dem når som helst senere, sier Johansen.

Prosentvis avkastning

I den nye versjonen er det også mulig å se tidsvektet avkastning på hver aktivaklasse og på hvert verdipapir/produkt.

– Dette vil legges til på kundenett senere.  Vi jobber videre med å gjøre prosentvis avkastning tilgjengelig også på kombinasjon av kundeforhold, sier Johansen.

Last ned!

Formueappen lastes ned i Apple App Store for kunder med iPhone. De som ønsker å laste ned Androidversjonen gjør dette via Google Play.

– Vi håper enda flere tar appen i bruk fremover. Tilbakemeldingene vi får tyder på at den er et veldig nyttig verktøy for kundene. Vi vil fremover jobbe videre med ytterligere forbedringer og setter stor pris på alle tilbakemeldinger som kan gjøre appen enda bedre, sier Johansen.

Les mer og last ned appen her!

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.