«Sånn er formuende» – en analyse av Harald Eia og Nils Brenna

Skrevet av Formue

Formuesdagens underholdningsinnslag ble levert av Harald Eia og Nils Brenna. Sammen har de podcasten «Sånn er du», og ved hjelp av svarene fra en spørreundersøkelse til årets deltakere, leverte de en fersk analyse av «Sånn er dere formuende».

Harald Eia er utdannet sosiolog, og kjent for et stort publikum som komiker og programleder fra diverse TV- og radioprogrammer. «Åpen post», «Lille Lørdag», «Brille» og «Sånn er du» er bare noe av det han er kjent for. I tillegg har Eia laget populærvitenskapelige programmer som «Hjernevask» og «Sånn er Norge», han har skrevet flere bøker og er en hyppig brukt foredragsholder.

Nils Brenna er utdannet statsviter, og er Haralds faste makker i podcasten «Sånn er du». Brenna har i en årrekke jobbet med å kartlegge nordmenn og deres vaner, blant annet i NRK’s analyseavdeling, i VG og som strategisk leder i et reklamebyrå.

Lurer du på hva som irriterer formuende i trafikken, om de er lykkeligere enn gjennomsnittet, eller hvem de helst ville hatt som sjef? Her kan du se hele innslaget:

Kontakt oss