Formue åpner kontor på Jessheim

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Romerike er en region i sterk vekst. Formue åpner nå kontor på Jessheim og utvider staben for å dekke en økende etterspørsel etter rådgivning.

–Flere store nasjonale virksomheter har etablert seg på Jessheim, samtidig som vi ser at det skapes og drives gode selskaper i hele regionen. Ved å åpne kontor der kommer vi nærmere kundene i regionen samtidig som det blir enklere for kundene våre å benytte offentlig transport til og fra møtene, sier Morten Nereng, daglig leder av Formues kontorer på Innlandet.

Jevn vekst

Formues avdeling på Romerike har vært lokalisert på Gardermoen Business Center siden 2005. Dette er ett av 17 lokalkontorer Formue har over hele landet. Siden 2005 har rådgiverne hatt en jevn strøm av kunder i området fra Lillestrøm til Minnesund. Nå flytter de til Teisengården midt i sentrum av Jessheim, på adressen Trondheimsvegen 55.

–Våre nye lokaler er i et nytt og mer bærekraftig bygg, som var viktig for oss i utvelgelsen av lokalene, sier Nereng.

Gleder seg til åpning: Morten Nereng, daglig leder for Formues kontorer på Innlandet.

Blir flere

Flyttingen har også gitt rom for nye ansettelser.

–Kontoret har i dag tre rådgivere med lang erfaring med å bistå formuende kunder med uavhengig rådgivning rundt det å ha en formue. For å dekke etterspørselen vi opplever har vi ansatt Zamir Mahmood. Vi gleder oss til han starter i august, sier Nereng.

–Dette er en helt riktig reetablering i Formue-familien. Det er med stor glede vi ønsker alle kunder og kontakter velkommen til åpningsfest den 25. august.

Ønsker du kontakt med Formue på Romerike? Ring oss på 24 12 44 00, kom innom for en hyggelig prat eller send inn kontaktskjema som du finner her.

 

Del artikkel

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss