Formue har åpnet kontor i Kongsberg

Skrevet av Formue

Kongsberg kommune har ambisjoner om vekst. Nå har Formue åpnet kontor i byen for å være nærmere eksisterende og nye kunder.

Kongsbergs ordfører Kari Anne Sand klippet snoren da Formues kontorer på Kongsberg nylig åpnet dørene. Åpningsfesten med rundt 30 inviterte gjester fra nærområdet, ble en fin markering på starten av et nytt kapittel i Formues lange historie i Buskerud.

–  Vi har hatt kunder på Kongsberg i 20 år og med det nye kontoret kommer vi enda nærmere våre nåværende gode kunder og nye kunder. Kongsberg har et offensivt næringsliv og en fremoverlent kommune som samarbeider om å utvikle lokalsamfunnet. Vi tror derfor flere i Kongsberg vil ha behov for rådgivning rundt hvordan man bevarer og utvikler en formue, sier Fredrik Ringdal Steiner, daglig leder av Kongsbergkontoret.

Dyktig lag

Formues kontorer i Drammen og Kongsberg vil jobbe tett sammen. Totalt har Formue 40 ansatte i regionen.

– Kongsberg-kontoret blir fast bemannet med de erfarne rådgiverne Anita Eskerud Johansen, Hans Viggo Vestermo og Mads Westlie Gundersen. I tillegg vil Maribel Severin og Julianna Reiersrud være til stede par dager i uken for å jobbe særskilt mot eiere av vekstbedrifter, et segment vi ser på som både viktig og spennende, sier Steiner.

– Vi har også mulighet til å bistå med ytterligere kompetanse fra Drammens-kontoret ved behov. Vi er et stort team hjelper hverandre med å levere den beste kundeopplevelsen til våre kunder, sier Steiner.

Kontoret ligger på Industritunet i Dyrmyrgata 35 med flott utsikt mot Lågen. Det er bare ti minutters gåtur nordover fra sentrum.

Ønsker du kontakt med Formue i Kongsberg? Kontakt Mads Westlie Gundersen, mobil: 90232066 eller kom innom for en uforpliktende prat rundt hvordan vi kan hjelpe deg. Du kan også sende inn kontaktskjema som du finner her. Kontakt – Formue

Kontakt oss