Formuesdagen 2020: What’s Next?

Skrevet av Hanna Thuresson

Å forstå hvilke endringer man står overfor er viktigere enn noen gang. Kunnskapen kan bli avgjørende for å bevare dagens verdier og skape nye. 

For å vise vei skal vi lære av de som våger å utfordre eksisterende bransjer, de som bygger fremtidens organisasjonskulturer, de som forstår hvordan bærekraft vil gjennomsyre alt vi gjør, og de som har erfart hvordan en ny generasjon av eiere kan gis de beste forutsetninger for å forvalte verdier som er skapt.

I år bringer vi kunnskapen til deg – der du er. Den tradisjonsrike Formuesdagen vil for første gang gjennomføres som et online event den 25. november fra kl. 18.00–20.00.

– Vi har jobbet med helhetlig rådgivning overfor formuende familier og privatpersoner i 20 år og har bygget et kompetansehus som vi opplever at kundene setter pris på. Nå legger vi ut på en reise der vi skal planlegge for de neste fem årene. Først ut er Formuesdagen 2020 med temaet “What’s Next?”. Årets Formuesdag vil bli et annerledes arrangement på tvers av landegrenser. Velkommen til Formuesdagen 2020, sier vår administrerende direktør, Øystein Bø.

Et annerledes arrangement

Hva vil vi få et innblikk i på Formuesdagen 2020?

– I år det er 15. gangen vi gjennomfører Formuesdagen. Vi skal løfte blikket fra hjemmekontor, reiserestriksjoner og korona, og se fremover. Dagen vil være delt opp i tre ulike seksjoner: Next in Business, Next in Sustainabilty og Next Generation, forteller Daniel Kobberstad Moe, Head of Events and Productions i Formuesforvaltning.

– Vi får besøk av Martin Schütt fra Askeladden og Stine Trygg-Hauger fra Clas Ohlson som skal snakke om fremtidens selskaper, Cilia Holmes Indahl fra EQT Foundation og Giovanni Fili fra Exeger som begge er eksperter innenfor bærekraft og ESG, og søsknene Ariane og Arild Spandow fra Amesto Group som vil fortelle om generasjonsplanlegging. Det er også planlagt for flere gjester som snart vil bli lansert, så her gjelder det å følge med, sier Moe.

Hvordan blir dette arrangementet annerledes enn tidligere Formuesdager?

– Det meste på årets arrangement vil bli annerledes enn tidligere år. Vi gjennomfører arrangementet digitalt. Det betyr at det ikke er noen geografiske hindringer. Alle gjestene kan streame sendingen hvor hen i verden de måtte befinne seg, på hvilken enhet de selv måtte ønske. For første gang er arrangementet på tvers av landegrenser, felles for Norge og Sverige. Dette bidrar til å løfte innholdet og presentere spennende gjester fra begge land, fortsetter Moe.

– Både gjestene og innholdet er variert, men også formen på arrangementet består av en miks av samtaler fra scenen, podcast og videoklipp. I år er arrangementet lagt til kveldstid, fra kl. 18.00 til kl. 20.00. På denne måten kan man følge arrangementet hjemmefra og dele det med akkurat de man selv ønsker, legger han til.

– På landingssiden til Formuesdagen 2020, som er sendt ut med invitasjonen, vil det fortløpende lanseres nye foredragsholdere og andre nyheter. Bruk landingssiden til å melde deg på arrangementet og holde deg oppdatert. Vi gleder oss til Formuesdagen 2020, onsdag 25. november kl. 18.00, og håper du har mulighet til å delta, avslutter Moe.

Meld deg på her.