Nina Remøy Wiik er ny leder for Formue region Vest

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Nina Remøy Wiik (45) har overtatt som daglig leder for Formue region Vest. Hun kommer fra stillingen som leder for bedriftsmarkedet i region Vest i Nordea.

– Jeg gleder meg veldig til å lede arbeidet med å videreutvikle Formues kontor på Vestlandet. Regionen er i vekst og det skapes store verdier. Det betyr at behovet for rådgivning er stort, sier Remøy Wiik.

Remøy Wiik har en Master of Management fra Handelshøyskolen BI og har jobbet 22 år i Nordea. Hun har erfaring fra flere divisjoner i banken, hovedsakelig innen rådgivning. De seks siste årene har hun ledet Region Vest på bedriftssiden og sittet i ledergruppen for Business Banking i Norge.

Får ansvaret for 12 ansatte

Som daglig leder for region Vest har hun ansvaret for 12 ansatte og rundt ti milliarder kroner under rådgivning og forvaltning. Kontoret ligger i Bergen og betjener kunder spredt over hele regionen.

– Fra mine år i bank kjenner jeg godt til hvilken positiv effekt solide bedrifter og formuende privatpersoner, familier og stiftelser har for lokalsamfunn. I Formue jobber vi for å gi god, uavhengig rådgivning rundt hvordan man best mulig kan bevare og utvikle verdiene som skapes, sier Remøy Wiik.

– Formue er kjent for kvalitet og faglig tyngde. Selskapet har ambisiøse vekstmål og det blir spennende å få være med å levere gode kundeopplevelser også fremover.

Sverre Klemetsdal, leder for investeringsrådgivningen i Formue, ser et stort potensial for regionen fremover og er svært fornøyd med rekrutteringen av Remøy Wiik.

– Hun har relevant erfaring og et stort nettverk over hele Vestlandet. Hun kommer til å tilføre mye i den videre utviklingen av kontoret, sier Klemetsdal.

Remøy Wiik har tatt over etter Monica Salthella, som har gått over i ny stilling i Formue.

Finn ut om vi er rett samarbeidspartner for deg!

Ved å klikke deg gjennom spørsmålene nedenfor vil du få et bedre inntrykk av hvordan vi kan hjelpe deg. En av våre medarbeidere vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat etter skjemaet er sendt inn.

Spørsmål 1 av 8.

Spørsmål 2 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 3 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 4 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 5 av 8.

Spørsmål 6 av 8. Flere valg er mulig

Spørsmål 7 av 8.

Spørsmål 8 av 8.
Takk for dine svar! Ved å sende inn skjemaet kommer en av våre medarbeidere til å kontakte deg innen kort tid for en videre samtale.

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss