Tredje år med “Overskudd”

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Regnskapsførere og revisorer har mange kunder som har behov for rådgivning rundt forvaltning av formuer, generasjonsoverføring og eierskifter. Formuesforvaltning deltar i år for tredje gang på regnskapskonferansen “Overskudd”.

– Vi ser at når våre tjenester kommer inn i kundeforholdet, bidrar det ofte til å forsterke forholdet mellom Regnskap Norges medlemmer og deres kunder,  sier formuesforvalter Tom Eigel Bratsberg Larsen.

Ser behovet

Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. Organisasjonens medlemsmasse består av rundt 8500 personlige medlemmer og 2600 regnskapsbedrifter. Mer enn 400 000 norske virksomheter setter sin lit til regnskapsførere over hele landet. Føring av regnskaper gjør at man får svært god innsikt i selskapenes drift, og derfor blir regnskapsførere ofte gode sparringspartnere for tusenvis av bedriftseiere.

– Regnskapsførere kommer tett på sine oppdragsgivere. De ser at svært mange har behov for rådgivning rundt hvem som skal overta bedriften, og hvordan de skal gå frem hvis de ønsker å selge. Sist, men ikke minst, hvordan man skal forvalte formuen etter et salg, sier Bratsberg Larsen, som jobber i Formuesforvaltnings Skien-kontor. Han legger til:

– Der har vi en viktig rolle, og vi har de siste 20 årene bistått mange av bransjens kunder med disse spørsmålene.

Langvarig samarbeid

Helt siden etableringen i år 2000 har Formuesforvaltning deltatt som utstiller på alle Regnskap Norges årsmøter. I tillegg har vi vært til stede på svært mange fagdager. I september skal vi, for tredje år på rad, være med på foreningens årlige konferanse «Overskudd» som blir en feiring av Regnskap Norges 50-årsjubileum.

50-årsfeiring: For tredje år på rad deltar Formuesforvaltning på Regnskap Norges konferanse Overskudd, som i år blir en jubileumsfeiring.  – Vi gleder oss til å treffe kjente og ukjente på konferansen, sier formuesforvalter Tom Eigel Bratsberg Larsen, som skal delta på konferansen for tredje år på rad.  Foto: Regnskap Norge.

Sprek 50-åring

– Det er en sprek 50-åring som skal markeres. Vi opplever Regnskap Norge som en veldig fremoverlent organisasjon. I årenes løp har vi bygget mange gode relasjoner blant organisasjonens mange tusen medlemmer. Dette er relasjoner som vi setter stor pris på, og som vi ser er til nytte for alle parter, sier Bratsberg Larsen.

Han har helt siden oppstart har vært Formuesforvaltnings spydspiss inn mot miljøet.

Gode relasjoner: Formuesforvalter Tom Eigel Bratsberg Larsen har mange gode kontakter blant Regnskap Norges medlemmer.

Viktig del av nettverket

Bratsberg Larsen peker på at regnskapsførere og formuesforvaltere har tjenestespektre som utfyller hverandre på en god måte for kundene.

I tillegg har Formuesforvaltnings ansatte høy lokalkunnskap, ettersom vi har kontorer over hele landet.

– Formuesforvaltning forvalter nå rundt 77 milliarder kroner på vegne av kunder. Vi satser på lokal tilstedeværelse med 17 kontorer i Norge. Våre kontorer strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand til sør, sier Bratsberg Larsen.

Vi har svært mange dyktige formuesforvaltere, og vårt advokatselskap bidrar til gode diskusjoner omkring formuesposter, generasjonsoverføring og eierskifter. Vi gleder oss til å treffe både kjente og ukjente på “Overskudd 2019” og å få være med å feire Regnskap Norges 50-årsjubileum, sier Bratsberg Larsen.

Ønsker du en uforpliktende prat om våre forvaltningstjenester?
[gravityform id="12" title="false" description="false"]

 

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.