Trygghet

Forsikring

Er du og familien tilstrekkelig forsikret?

Vi er ikke et forsikringsselskap og selger ikke forsikringer, men er opptatt av at kundene våre bruker tid på å sette seg inn i temaet. Folk flest vet for lite om forsikringene sine. Les over avtalene dine og se hva du får utbetalt hvis du blir alvorlig syk eller ufør. Sjekk hvilke rettigheter du har gjennom jobben og hvilken dekning du har gjennom foreldres/ektefelles/samboers forsikring.

 

Noen vanlige forsikringer som bør vurderes for å ha trygghet for deg og familien:

Uføre/Livsforsikring/Gruppeliv

Formålet med en denne type forsikring er å opprettholde levestandarden hvis du blir ufør, økonomisk trygghet hvis du blir alvorlig syk eller utsatt for en ulykke eller sikring av etterlatte dersom du skulle falle fra. Det kan også fungere som en ren gjeldsforsikring, og kan omfatte din ektefelle/samboer.

Helseforsikring

Ved å tegne en helseforsikring / behandlingsforsikring, skal det gi deg en garanti for å få rask medisinsk behandling. Det garanteres gjerne behandling eller operasjon i løpet av 10 til 20 virkedager. Disse forsikringene kan også gi tilgang på dyktige spesialister i utlandet.

Reiseforsikring

Reiseforsikringen gjelder både i inn- og utland og hver gang du forlater hjemmet ditt. Den kan gi praktisk og økonomisk hjelp ved sykdom og skade på ferie og ha opptil ubegrenset dekning av lege og sykehusopphold i utlandet. Den dekker også kostnader til reise, opphold og arrangementer ved avbestilling. Husk at vanlige reiseforsikringer vanligvis kun dekker reiser på inntil 10 uker. Lengre reiser krever gjerne en egen type reiseforsikring.

Hus/Hytte/Innboforsikring

Eier du bolig, bør du ha husforsikring og innboforsikring. Disse beskytter deg ikke bare mot innbrudd, men også mot større skader knyttet til naturskader, vannlekkasjer eller brann.

Verdigjenstandsforsikring

For spesielt verdifulle eiendeler kan det være lurt å ha en egen forsikring. Du kan tegne en verdigjenstandsforsikring for mange type gjenstander som klokker, bunad, sportsutstyr, smykker og antikviteter.

Klar til å komme i gang?

For å hjelpe deg på best mulig måte, trenger vi å vite litt mer om deg og dine planer.

Kontakt oss