Formue styrker Family Office-satsingen

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Formue styrker Family-office teamet med Monica Salthella. Salthella, som har vært daglig leder for region Vest, går over i en nyopprettet rolle som Managing director Client Relations. Hun får ansvar for å videreutvikle kundereisen til privatpersoner og familier med store formuer. 

–  Monica har gjort en solid jobb med Formues region på Vestlandet. Hun har et stort nettverk og har personlige egenskaper som gjør at hun har lykkes med å få inn mange store kunder til Formue. Selskapet har et stort potensial i Family Office-segmentet og Monica blir verdifull i arbeidet med å utvikle dette satsingsområdet ytterligere, sier Sverre Klemetsdal, leder for investeringsrådgivning i Formue.

Bygget opp et veldrevet kontor

Monica Salthella kom til Formue i 2006 med ansvar for å bygge opp selskapets kontorer på Vestlandet.  Hun var med å etablere kontorene i Bergen, Ålesund og Haugesund, og har de siste årene konsentrert seg om å utvikle Bergens-regionen. Dette er i dag en veldrevet region med 14 rådgivere som forvalter i underkant ti milliarder kroner.

– Jeg har hatt fantastiske år som leder for Formues region på Vestlandet, og nå har jeg tatt et veivalg der jeg ønsker velkommen nye utfordringer og arbeidsoppgaver nasjonalt. Denne satsingen jeg nå skal ta fatt på er unik mulighet for meg til påvirke kundereisen og vår kundeleveranse nasjonalt.  Jeg liker å hjelpe kunder og mennesker med komplekse problemstillinger og jeg gleder meg veldig til å bidra med min kunnskap og erfaring for å lykkes enda bedre i denne kundegruppen fremover, sier Salthella og legger til:

– Viktige oppgaver blir å tydeliggjøre vårt verdiforslag og våre tjenester samt jobbe med å forbedre innledende kontaktfase i kundereisen.

– Blir en nasjonal ressurs

Tor Kildal, Head of Family Office, trekker frem at Salthellas solide erfaring og nettverk vil styrke avdelingen. I tillegg er det positivt at kvinneandelen øker.  Sathella er utdannet Siviløkonom med en Excecutive Master i Strategisk Ledelse fra NHH, og har et stort nasjonalt nettverk gjennom bred ledererfaring fra Formue, Sparebanken Vest og Vesta Forvaltning (Skandia Fondsforvaltning), samt styreerfaring fra næringslivet lokalt og nasjonalt.

– Det blir flere og flere kvinner i vår målgruppe og vi er opptatt av å ha mangfold i våre kundeteam. Vi gleder oss til å få Monica på teamet. Family Office er en nasjonal ressurs for alle lokalkontorene. Monica vil fortsatt ha sitt arbeidssted i Bergen og vil bistå alle regionene, inkludert region Vest, sier Kildal.

 

 

 

 

 

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss