Formuesdagen 2021: «Vitenskap, kunnskap og klokskap»

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Vi har gleden av å invitere til Formuesdagen 2021. Tema for årets konferanse er «Vitenskap, kunnskap og klokskap» og gjestene møter blant annet oljefond-sjef Nicolai Tangen, kjernefysiker Sunniva Rose, Civita-leder Kristin Clemet og administrerende direktør Karl Johan Lier i Autostore.

Den 9. november arrangerer vi Formuesdagen for 16. år på rad. Etter et heldigitalt arrangement i fjor er det med stor glede vi igjen kan invitere til samvær på The Hub i Oslo sentrum. For dem som ikke har anledning til å delta der, vil det være mulig å følge arrangementet digitalt eller på det enkelt regionale lokalkontor.

Meld deg på her.

Skal belyse læring, vitenskap og forskning

Årets tema er “Vitenskap, kunnskap og klokskap”. Teamet er valgt ut fra flere perspektiver. Det siste halvannet året har vi sett hvordan en globalisert og digitalisert verden har klart å samarbeide, forske og undervise på nye og innovative måter. Verden står foran flere store utfordringer som er umulig å løse uten samarbeid og stadige fremskritt innen forskning og innovasjon. Fremfor alt en klimakrise som gradvis påvirker oss mer og mer. Samtidig har et stadig mer polarisert ordskifte skapt dype kløfter.

− Vi gleder oss til å løfte frem og belyse betydningen av læring, vitenskap og forskning sammen med ledende fagpersoner innenfor ulike områder.  Samtidig ser vi frem til å skape en verdifull diskusjon rundt hvordan vi kan få til et mer kunnskapsbasert og klokere ordskifte, sier administrerende direktør Øystein Bø og legger til:

− Vitenskap, kunnskap og klokskap er viktige fundamenter i alt arbeidet vi gjør sammen med kundene slik at vi bidrar til at de får et rikere liv.

Konferansier: Kjernefysiker, forfatter og forskningsformidler Sunniva Rose er årets konferansier

Spennende program

Dagen starter kl. 09.00 med et åpningsintervju og samtale mellom konferansier Sunniva Rose og oljefond-sjef Nicolai Tangen der temaet er læring.  Deretter blir det to ulike panel-samtaler. Den første vil omhandle hvordan vitenskap og forskning kan bli til bærekraftig business. Deltakere i denne debatten er Ingrid Teigland Akay,  gründer og managing partner i Hadean Ventures, Karl Johan Lier, leder for robotiserings-selskapet Autostore og Karen Dolva, daglig leder og medgründer av teknologiselskapet No Isolation. Deretter blir det en ny paneldebatt som skal drøfte hvordan man kan få et mer kunnskapsbasert ordskifte. Her deltar Kristin Clemet, daglig leder i den liberale tankesmien Civita, Kaveh Rashidi fastlege og fast spaltist i A-Magasinet til Aftenposten samt Øystein Thøgersen er rektor ved Norges Handelshøyskole NHH.

Dagens avsluttes med hyggelig lunsj på The Hub kl 11.30.

Vi håper å sees den 9. november. Meld deg på her.

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss