Norges nye sparekonto

Skrevet av Formue

Formuesforvaltning lanserer gjennom sitt datterselskap, Kron, en ny digital sparekonto for et bredere marked.

Denne høsten vil kunder av Formuesforvaltning oppleve at det lanseres flere løsninger for å styrke kundeinteraksjonen ytterligere. Men før den tid ønsker vi å presentere Kron.

– Kron retter seg primært mot et bredere kundesegment som ønsker en enklere og mer digital tjeneste enn det Formuesforvaltning tilbyr. Alle har sett hvor raskt teknologien beveger seg og hvordan dette stadig åpner nye muligheter, sier Øystein Bø, administrerende direktør i Formuesforvaltning.

– Kron er en tjeneste som legger vekt på å gjøre sparing tilgjengelig for alle. Løsningen har et forståelig språk og er enkel å bruke. Lønnsom sparing er viktig for mange, og burde ikke kun være forbeholdt de privilegerte, fortsetter Bø.

– Kron er en smart måte å investere sparepengene på. Noen få tastetrykk på mobilen er nok for å komme i gang. På kron.no får alle i Norge tilgang til en personlig og oversiktlig plattform som tar hensyn til hver enkelt sparers behov og ønsker. Den nye digitale løsningen Kron blir dermed et tilbud til de som ikke har mulighet til å bli kunde i Formuesforvaltning, men som likevel ønsker å investere sine midler på en smart og trygg måte, avslutter han.