Formue mottar internasjonal utmerkelse

Skrevet av Ingun Stray Schmidt

Formue mottar utmerkelsene «Fremragende uavhengig formuesforvalter» i Norge og Norden» i årets Global Private Banking Innovation Awards.

-Vi jobber kontinuerlig med å utvikle kundeopplevelsen og er stolte av at Formue har et tjenestetilbud som blir lagt merke til utover Norden, sier konstituert administrerende direktør Alexander Heiberg.

-Det er alltid hyggelig å få utmerkelser, men vår viktigste oppgave er å ha fornøyde kunder. Prisene inspirerer oss til å jobbe videre med å utvikle bedre og enklere løsninger for våre kunder, sier han.

Formue mottar seks priser i Euromoney Private Banking Awards 2024

-Tilbyr kundene en unik opplevelse

I begrunnelsen for utmerkelsene heter det: «Formue har mesterlig utviklet en personlig og helhetlig financial life management-tjeneste der kundene oppnår betydelig mer enn kun avkastning på investert kapital. Denne tilnærmingen har skapt en årlig jevn vekst i forvaltet kapital siden oppstart. Formues rapporteringsplattform er omfattende og sofistikert, og tilbyr kundene en unik opplevelse med sine hybride funksjoner og detaljerte bærekraftsanalyser

Global Private Banking Innovation Awards er en prestisjefylt prisutdeling som anerkjenner fremragende prestasjoner og innovasjon innen Wealth Management-sektoren globalt. Prisene hedrer banker og finansinstitusjoner som har utmerket seg ved å levere innovative løsninger og tjenester til sine kunder, og som har hatt vekst og utvikling i sine respektive markeder. Juryen bestod av et internt team i Global Private Banker, en medie- og publikasjonsplattform for Wealth Management-sektoren.

 

 

Ingun Stray Schmidt Head of PR and content i Formue

Ingun har ansvar for innhold og PR i Formue. Hun har redaksjonelt ansvar for alt skriftlig materiell som publiseres på Formues blogg Innsikt, samt rapporter som produseres fra Formues Marketingavdeling. Hun er konsernets pressekontakt.

Kontakt oss