Vi i Formue har i over 20 år jobbet med noen av Norges mest vellykkede entreprenører.

Er du i ferd med å høste gevinsten av mange års hardt arbeid? Eller har du akkurat solgt livsverket ditt? Hva er smart å gjøre nå?

“Mer tid til det som
engasjerer meg”

Hilde Midthjell

Det å skape en formue gir mange muligheter, men det reiser også en rekke spørsmål.

  • Hvordan skal kapitalen forvaltes?
  • Hvordan sikrer du at formuen blir en positiv drivkraft for neste generasjon?
  • Hvordan får du tid til å gjøre det du brenner for, eller det du lenge har drømt om å gjøre?
Les her om hvordan vi hjelper en av Norges mest vellykkede kvinnelige gründere

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.
Kontakt oss

Test Formueappen

Vi tror på en hybrid kundereise. Vi ønsker å kjenne våre kunder godt og satser lokalt med 17 kontorer rundt i hele Norge. Samtidig utvikler vi de beste teknologiske løsningene slik at du kan holde deg oppdatert.

Test appen nå
Innsikt

Bedriften vår er solgt – hva nå?

Det han hadde gått og ventet på hadde endelig skjedd. År med hardt arbeid var i ferd med å betale seg. Salget av bedriften ville gi Petter og familien økonomisk trygghet og muligheter til å realisere ting de til nå bare hadde drømt om.

Les mer
Innsikt

Å danne holdingstruktur uten beskatning

Du begynte i det små med to tomme hender. Gradvis har du bygget sten på sten, og den en gang så lille virksomheten din er nå en stor og lønnsom bedrift.

Les mer
Innsikt

Eier du et investeringsselskap? Dette bør du vite

Hvis du eier et investeringsselskap kan du trolig en hel del om hvordan du håndterer det skattemessige. Men kanskje har også du huller? Her ser vi på fem ting du absolutt bør være klar over.

Les mer

Å håndtere en stor formue er en krevende jobb med mange fallgruver. For å få oversikt og ta kontrollen ser vi formuen i tre deler – Trygghet, Bevare & Utvikle, og Skape – der målet er å finne den rette balansen.

Trygghet

Du skal føle deg trygg
på at du kan leve det
livet du ønsker uansett.

Vi bistår med å skaffe oversikt over din personlige økonomi slik at du kan se alle behov og muligheter. Vi gjør en skatte - messig og juridisk gjennomgang av hele din situasjon og sørger for at du får kontroll på viktige dokumenter som testament og fremtidsfullmakt. Vi gir deg rådgivning knyttet til digital og fysisk sikkerhet.

Bevare & Utvikle

Du skal bevare og videreutvikle det som er skapt for fremtiden og for dem som kommer etter deg.

Vi sørger for at du får en investeringsstrategi med en risikoprofil som passer for deg og din familie. Vi gir deg tilgang til aktivaklasser investorer, og som vanligvis kun er tilgjengelig for profesjonelle investorer og sørger for at du gjør investeringer som er i tråd med ditt verdisyn.

Skape

Du skal ha handlingsrom
for å kunne gjøre det du
brenner for.

Vi gir deg oversikt og hjelper deg å balansere kapital mellom livsstil, finansiell kapital og gründerkapital . Vårt tjenestetilbud frigjør tid slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg, og sammen kan vi legge en plan for å realisere ditt samfunnsengasjement.

Har du kontroll på formuen din?

Noen ganger kan det føles som man ikke investerer smart nok. Vi hjelper deg å evaluere din posisjon og gir deg tips tilpasset dine behov.

Ta vår quiz her

image
Innsikt

Vet du forskjellen på en fomuesforvalter og en kapitalforvalter?

I Formuesforvaltning har jeg mye mer tid til hver kunde, sier formuesforvalter Mads Hetle, som tidligere jobbet som kapitalforvalter, eller såkalt «private banker» i en av landets største banker.  -Jeg er mye mer enn bare en produktselger, jeg fungerer mer som en helhetlig rådgiver for kundene på veldig mange plan, sier Hetle.

Les mer
Hvem vi er

For 20 år siden var vi selv entreprenører. Les mer om vårt selskap her.

Les mer

Last ned våre guider til god formuesplanlegging

Klar til å komme i gang?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg raskt.
Kontakt oss